Şimdi Ara

Kız Arkadaşınızın Olması Zor Bir Şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Denklik sadece maddi olarak değil, kültür seviyesi, hayata bakış, ideolojik düşünceler gibi bir sürü şeyi kapsar. Bunları tartmak gerek. Aileler bir araya geldiğinde ortak paylaşım neyi kapsar, bunu sormalısın.

    Benim annem mesela iki kardeşimin kaynanaları ile çok iyi iletişim kurar. Bayramlarda araşırlar, özel günlerde birbirlerini hatırlarlar vs. Babam da öyle, kayınbabalarla sık olmasa da araşırlar, şu var ki kardeşler farklı şehirlerde, aileler de öyle haliyle. Eminim aynı şehirde yaşasak sık sık bir araya gelirdik. Çünkü karşı aileler belli bir seviyede, yani birliktelik sırıtmazdı.

    Örneğin eskiden flört ettiğim bir kızın ailesini tanımak istedim. Kızın ailesi facia idi. Baba tam bir diktatör, anne tam bir otokrat. Koca kız evden dışarı çıkamıyordu. Anladım ki kız evden, aile ortamından kaçmak istiyor, sığınacak liman arıyor. Ben kimsenin limanı olamam deyip kızla yolları ayırdım.

    Kim ne derse desin, aile çok önemli. Ortak paydada buluşmak herkesin lehine olur.

    Forumdaki arkadaşı galiba biliyorum. Zeroş'umla bilmem ne diye konu açıp durur. Takdir sizindir. Tanıyın birbirinizi. Kararınızı netleştirin. Yalnız gördüğüm kadarıyla senin arkadaşın beklentisi yüksek. Açtığı konulardan hep senin bir şeyler ısmarladığını, hediyeler aldığını vs. paylaşır. Kendisinin bir jest, hoş bir incelik yaptığını söylediği bir konuya bile denk gelmedim. Bunu da düşünmelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 1 Nisan 2025; 1:33:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.