Merhaba arkadaşlar.Kız arkadaşınızın sizi denediği zamanlar oldu mu? Ne tür olaylar gelişti aranızda? nasıl oyunlara maruz kaldınız?
Teşekkürler...
Belki denemiştir ama sonucu kötü oldu bana ayrılalım demişti direk bişey demeden tamam demiştim Etrafımdaki arkadaşlarımın yarısından çogu seni denemiştir desede farketmez çünkü denemiş olması güven eksikligini gösterir ee bana güvenmeyene ben neden güveneyimki
beni çook denedi ama düşmedim. Ardık yol verdim
O beni denemeden ne yazık ki ben onu denemek durumunda kaldım , olumlu sonuç alsam dahi tam yerli yerinde değilmiş gibi geliyor herşey.
Msn den fake üyelik alıp asılıyodutam çakaldı yaa,diyordum kıza benim sevdiğim var,deli gibi aşığım,senle konuşmam uygun değil falan fıstık.. yarım saat sonra ağlamaklı arayıp özür dilerim aşkım diyordu,seni denedim falan diyordutabi olayı çaktığımızdan haberi olmuyordu
Denemedi. Denemeye kalkarsada sevgili olamam bir daha o insanla. Eger sevgilim diyorsam bir insana önce güvenmeli. İlişkiyi yiyip bitiren en başlı etken güvendir. Bu tarz tavırlara maruz kalıyorsanız uzak durun o insandan.
Bi kere olmuştu,mesaj geldi işte dediki,numaranı şundan aldım çok yakışıklısın tanışmak görüşmek isterim fln fıstık,ben direk cevap attım kızın telefonuna,bu oyunlar için büyük değilmiyiz diye 2 gün özür dilemişti
Bi kere olmuştu,mesaj geldi işte dediki,numaranı şundan aldım çok yakışıklısın tanışmak görüşmek isterim fln fıstık,ben direk cevap attım kızın telefonuna,bu oyunlar için büyük değilmiyiz diye 2 gün özür dilemişti
Oha 2 gün
yok vakit olmadı hemen ayrıldım
Hem de nasıl, mekanizma haline gelmişti artık gerçekleri söyler ters tepkide seni deniyorum derdi.Az da söylemedim kararlaştırmıştık denemeyeceğine söz vermişti ama nafile 8 ay boyunca benden geçmişi hakkında sakladığı birşeyi söyleyince çok kızdım ayrılığa getirdim lafı seni denedim dedi ben de son denemeydi bu dedim bitirdim.güven sorunu insan deli eder kullanıldığını farkedersin defalarca ve defalarca iğrenç bişey
Kızların alayı dener. Denemeye kız yoktur. Onlarda güven sorunu vardır. Peki bu bizim onları denemeyeceğimiz anlamına mı gelir? Aksine herşeyi didik didik etmeliyiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme