Şimdi Ara

Kız arkadaşımın psikolojisimi bozuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cidden bıkkınlık geldi artık, 10 aydır çıkıyoruz. son 6 aydır her yanına gidişimde gayet mutluyuz ama taa ki ayrılıcağımız vakit gelsin çatsın başlıyor tribe, bi afra tafralar böyle. Durduk yerde kalkalım burdan hadi sen git ben eve giderim tek başıma falan böyle aşırı tribe giriyor. Saçma sapan şeyler yüzünden surat asıyor. Özellikle her buluşmanın sonunda eve gidicekken attığı o trip yüzünden kafa atabilirim kıza o derece yani

• Bozuk kardeş bence ayrıl
    edit: psikolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 4 Ocak 2013; 18:19:18 >
  • anladık kız arkadaşın var demeye geldim haline acıdım öyle kız arkadaş olmaz olsun ayrıl diyor gidiyorum
  • Kızlarda bide bu var. Karşı taraf bitirsin istiyorlar ilk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek: Bugün sinemaya gittik cem yılmazın gösterisini izledik kahkalar attık, sinema bitti çıktık yemek yedik yemek yedikten sonra akşam saat 16.30 falandı hava hafifden kararıyodu dedim "hadi hava kararmadan eve bırakiyim seni" bu bir trip attı varya allah allah yani o derece
  • yokmu başka cevap
  • kez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakınlarının seni görmesinden korkuyor . Anlamadın mi cidden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix__ -- 4 Ocak 2013; 18:37:48 >
  • Kezban ışte

• Her buluşmayı kızın regl gününe denk getiriyorsundur belki, benim böyle bir şanssızlığım olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Her buluşmayı kızın regl gününe denk getiriyorsundur belki, benim böyle bir şanssızlığım olmuştu.

yok hacı ya regl olunca söylüyo hallendim diye
  • quote:

Her buluşmayı kızın regl gününe denk getiriyorsundur belki, benim böyle bir şanssızlığım olmuştu.

ayda 1 günmü görüşüyordunuz

Arkadaşım kızın psikolojisi bozuk evlenseniz falan herşeye surat asar hayatı zindan eder

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

quote:

güldüm "bugün hallendim"

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkabuğu

quote:

ayda 1 günmü görüşüyordunuz

Arkadaşım kızın psikolojisi bozuk evlenseniz falan herşeye surat asar hayatı zindan eder

İlk ve son buluşmamızdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

quote:

güldüm "bugün hallendim"

Ay bana bi haller oluyo diyo anlıyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

Kızlarda bide bu var. Karşı taraf bitirsin istiyorlar ilk.

Aynen çünkü bitirenin suçlu olduğunu sanıyorlar. Bana da böyle bişey yapmıştı bi kız, koydum noktayı. Bi süre sonra geri yazdı. İplemedim.
  • İşin kötü yanı bitiremiyorumda, kızın gözlerine bakarak ayrılıyorum senden s... git dedim naz yaptı söz yaptı sabah uyandım gelen mesaj " günaydın aşkım " anlamıyorum abi en kötü kavgaları yaşıyoruz sokak ortasında itiyo kakıyo vuruyo bende basıyorum miktiri ama 2 saat sonra el ele gözgöze maşallah dersiniz
  • ağır şizofren kız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

quote:

güldüm "bugün hallendim"

Ay bana bi haller oluyo diyo anlıyorum zaten

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.