Şimdi Ara

Bir babanın kızlarını çalıştırıp, maaşını alması ve sadece 2500 TL bırakmasına ne diyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kız aile içindeki durumu sana anlatarak hata yapmış. Kendi aile meselesi. Sen sadece durup izlersin, kendini bir şey zannetme. Hiçbir şey yapamazsın.

Ne düşündüğün, ne yaşadığın umrumda değil. Öyle bir yazmışsın, sanki kızı çekip kurtaracak gücün var. Birkaç kb veriden öteye gitmeyen şeyler yazılmış, sen de ilgileniyorum ayağına konu açarak kendini kandırıyorsun. Madem öyle, çek kurtar kızı? Öyle laf yetiştirmek kolay, görelim bakalım ne kadar seviyorsun, ne kadar ilgilisin?

Onlarla bir alakam yok ama olsaydı, bu konuyu her türlü babaya ulaştırırdım ve gerisinde ne oluyor, yeniden ilgilenmezdim.

Üzgünüm, sevdiğin kişi iğrenç bir hayat yaşıyor ve sen de buna tanık oluyorsun. İşin tuhafı, onlar hallerinden memnun.

Sözün özü, alan memnun satan memnun, sana ne oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim kişinin yaşadığı zorlukları paylaşması onun bir hatası değil, bir güven göstergesidir. Onun yanında durmak da benim seçimim. Ne kadar sevdiğimi ya da ilgilendiğimi sorgulamak senin haddine değil. Konuyla ilgilenmemin seni bu kadar rahatsız etmesi tuhaf. Eğer senin bir katkın ya da desteğin olmayacaksa, sadece kendi işine bakabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlık parası adı altında kızını satan babadan farksız, şaşırmadım.

• krebya34 kullanıcısına yanıt
    Sen yarın bir gün gidersin, o yine anne babasıyla kalacak. Güven böyle olmaz.

Diyelim ki güven dedin buna, tamam. Yarın bir gün evlendiniz bu kızla. Kin kustuğun, kaza yapsa da ölse dediğin adama baba demek zorunda kalsan? Hiç mi koymayacak sana? Aynı arabaya beraber binip ölseniz? Yukarıda mesaj yazan abini dinle tamam mı? Sevgiline ilgili görünmeye çalışacağına önce bu ailedeki kendi yerini sorgula. Ortada seni ilgilendiren hiçbir durum yok. Ailenin de babanın da kızların da kendi kararları.

Kız aile özelini anlatmakla hata etmiş, sen de ilgili görünmek için vicdan yaptırdığın bu konuyu açmakla.

Kız senin için ailesini terk etmez, boşuna gelin güvey olmayın. O yüzden diyorum, sen gidersin, o yine ailesiyle kalır. Sen de boş boş dert yandığınla kalırsın 😄

Benim bu konuya ilgi duymamın sebebi konuyu açan şahsın ilgili kişiyle ne kadar yakın olabileceği veya durumu değiştirip değiştiremeyeceğiydi. Konudaki arkadaşlar yine iyi düşünüp de akıl vermiş ancak ben yine de aynı şeyi söylüyorum, boşa kürek çekiyorsun.

Sana ne! Senin ne haddine! Kimsin sen? Abisi değilsin, nikahlı kocası değilsin, seni niye ırgalıyor bu durum?

Boş konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Sevdiğim kişiyle ilgili bir durumu anonim bir şekilde paylaşmak benim seçimim, yorum yapmak ya da müdahale etmek senin görevin değil. Konuyla ilgilenmek senin için ‘boş’ olabilir ama benim için değil. Daha fazla tartışmaya gerek görmüyorum. İyi günler.

Ve boş konu ise niye dakikalarını harcadın ve efor gösterdin? Sözlerle eylemlerin uyumsuz değil mi?
    Bir harf hak etmeyeceğini iddia ettiğin konu hakkında roman yazdın.
    Ben senin 1.dereden yakinin miyim? Kuzenin miyim? Ben de senin için hiçbir şeyim. Niye benim yaptığım seni rahatsız ediyor? Bak keyfine.
    Yine de vakit ayırıp, yazdığın için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 17 Ocak 2025; 18:47:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapay zeka mevzusu olmasaydı 5 tane yapsan asgari alsa 22k x 5= 110k çocuklara 3k harçlık versen 15k gider mis gibi hayat yaşarsın çalışmadan mis gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.