Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Ayakları Çok Kötü Kokuyor (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
20.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri de dememiş ki madem 4 yıllık sevgilisiniz kız hala başkasının görmesinden niye çekiniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

quote:

Saldırırken yanlışlıkla ayaklarına kolanya dök

hocam bir dök iki dök üçüncüde nasıl halledicez?

Aslında şöyle yapabilirsin. Yine aynı koku geldiği zaman sanki senin ayak kokuyor gibi of ne iğrenç kokuyor ayağım deyip gül . Yani durumu komik hale getir . Sonra sevgilim kusura bakma ayağım kokuyor malum sıcaklar de . Bundan sonra dikkat edeceğim çünkü dikkat etmek lazım de. Kız anlarsa iş tamamdir .

verilecek doğru cevap budur

Ben evet diyorum...
  • sende ayakları kokan arkadaştan çoraplarını al giy yanına iyice sin. Zaten anlamassa aklında şüphe var yada burnunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

Ciğerlerin dolana kadar çek o kokuyu!

şöyle hığğğkk hığğğğğğğğğğğğk diye içine çeksin değilmi ah o ayak kokusu yok mu o koku...

Aynen, hele o parmak arasındaki kirleri yaların!

Ben bile iğrendim

hele bir de ayakları su toplamışsa onları patlatıp hmmmkkkkh hmmkkhh diye emeceksin favorim budur bi hoş oldum ayak olsa da emsem

Olm nasıl iğrenç varlıklarsınız öyle Bu yazıları okurken börek yiyordum Allah'tan miğdesi sağlam bir insanım.
  • Madem o senin sevgini ayak kokusuyla test ediyor. Sende onun sevgisini test etmek için direk olarak çekinmeden bu aralar ayağın kokuyor de bakalım seni ne kadar seviyor.

1-) Onun iyiliğine olan bir şeyde doğruyu söylediğin halde senden ayrılacaksa zaten onun sevgisinden hayır gelmez.

2-) Sen dediğin halde umursamıyorsa hala ayakları kokarak geziniyorsa yine onun sevgisinden bir hayır gelmez.

3-) Seninde ayakların kokuyor diye cevap verirse çoraplarını çıkar ağzına sok.
  • yada ayaklarından sanki gül bahçesinden esinti geliyor de inanmassa çorabını çıkart koklat
    :-}

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ciddi bir şey söylüyecegim ayakkabı çıkartmalı bir cafe'ye gitme sende kardeş.Eger cinsel bir durum olursa da ayakkabılarını çıkarttırma çizme giydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

abi harbiden böyle ağzı ayağı kokan kızlar varmı ya

Oho mıçıyolar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

abi harbiden böyle ağzı ayağı kokan kızlar varmı ya

Oho mıçıyolar bile.

anında ayrılırım valla kızdan. kız dediğin kendine bakmalı biraz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şöyle hığğğkk hığğğğğğğğğğğğk diye içine çeksin değilmi ah o ayak kokusu yok mu o koku...

Ben bile iğrendim

hele bir de ayakları su toplamışsa onları patlatıp hmmmkkkkh hmmkkhh diye emeceksin favorim budur bi hoş oldum ayak olsa da emsem

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kız arkadasın tam bir kezbanmış kardesim

+15498646

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ayak bu.Kokacak tabi.

Hocam hiç activing die girmiyon :D

achtungu mu diyorsun valla yaz geldi sıcaklar bastırdı pc başında durulmuyor fazla
  • Madem 4 yıldan beri beraberseniz bazı şeyler için açık olun birbirinize.

Hayır ben kız arkadaşımla 2 yıldır beraberim, yanıma geldiğinde diyorum kötü bir koku var mı üstümde ya da ağzım kokuyor mu, seni rahatsız eden bir şey var mı diye soruyorum. O da varsa söyler zaten.

Ayrıca her daim çantamda sakız ve parfüm taşırım, hemen fıs fıs hallederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bile iğrendim

Ondan sonra ğğrrrrakkkk puu diye balgamı savurup ortamı ıslatacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Madem 4 yıldan beri beraberseniz bazı şeyler için açık olun birbirinize.

Hayır ben kız arkadaşımla 2 yıldır beraberim, yanıma geldiğinde diyorum kötü bir koku var mı üstümde ya da ağzım kokuyor mu, seni rahatsız eden bir şey var mı diye soruyorum. O da varsa söyler zaten.

kol çantasıyla mı dolaşıyorsun hocam?
  • ne kadar fetish duygum varsa hepsi yerle bir oldu bu konudan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviceoNe`

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Madem 4 yıldan beri beraberseniz bazı şeyler için açık olun birbirinize.

kol çantasıyla mı dolaşıyorsun hocam?

İşe giderken sırt çantası taşıyorum

Laptop ve Fotoğraf makinemi koyduğum için büyük sırt çantası taşıyorum. İzin günümde dışarı çıktığımda omuz foto mak çantası olur çıktığımda, sakızımı, nane şekerimi alırım
  • bunlar insani hallederdir kokabilii
    ayakları çabuk terleyen insanlar sıcakta ve ayakkabının cinsine de bağlı olarak eziyet verici bir koku salabilirler. sık sık ayak yıkamak, krem sürmek, sık sık çorap değiştirmek, terlemeyi engelleyen hava alan ayakkabı giyerek kontrol altına alınabilir.
    ağız kokabilii
    bazı insanların genetik olarak ağızları kokabiliyor. çeşitli tedavi yöntemleriyle ve koku giderici spreylerle kontrol altına alınabilir.
    osuruk kokabilii
    kokmaması için yediklerimize dikkat etmeli ve ani hareket yapıp kazalara engel olmalı her yerde zortlamamalıyız
    ter kokabilii
    sıcakta herkes terler.. ter kokusu engelleyici maddeler sürmek, parfüm, her gün duş almak ve özellikle yazın sık üst baş değiştirmek sorunu çözecektir.
    insanlar kokmaya müsait, herkes kokabiliii
    ancak aşk denen kavramı bu kadar basite indirgeyip, en basit sorunları dev sorunlar haline getirip, böylesine kokan topicler açmak nasıl engellenir bilemiyorum.. sen o kızı seviyor musun arkadaş.. 4 yıl oldu diyorsun.. 4 yıldır paylaştıkların yaşadıklarının üzerine forum ortasına böyle konular açarak (o bilsin veya bilmesin sen biliyorsun yeter) ona ve aşk denen kavrama yaptığın haksızlığın kokuşmuşluğu yanında o ayak kokusu hiç kalır.
    bu konu çok fena kokuyor, ben çıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 14 Temmuz 2012; 1:34:15 >
  • Güzel bir ayakkabı al havalandırmalı kız arkadaşına muhtemelen ayakkabıları koku yapıyordur kapalı bir şeyler giyiyorsa. Ama eğer terlikle falan koku yapıyorsa direk koşarak uzaklaş anlar zaten aramaz bir daha.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saldırırken yanlışlıkla ayaklarına kolanya dök

hocam bir dök iki dök üçüncüde nasıl halledicez?

Aslında şöyle yapabilirsin. Yine aynı koku geldiği zaman sanki senin ayak kokuyor gibi of ne iğrenç kokuyor ayağım deyip gül . Yani durumu komik hale getir . Sonra sevgilim kusura bakma ayağım kokuyor malum sıcaklar de . Bundan sonra dikkat edeceğim çünkü dikkat etmek lazım de. Kız anlarsa iş tamamdir .

bilmiyorum hocam ya anlasa şimdiye kadar anlardı çünkü bu olay başladığından beri 8-9 defa buluştuk nerdeyse. bu arada beni deniyor olabilir mi acaba?

Ayak kokusuyla denemek heralde bayağı değişik bir taktik,böyle bir şey düşündüğünü sanmıyorum.Bence aranızda yeterli seviyede bir samimiyet varsa(ki iyi günde kötü günde diye bir düşüncen var) yüzüne söyle,bunda çekinilcek bir şey yokki.Ayakkabıdan söz aç ;senin ayakkabın biraz kalın yaza göre galiba koku yapabilir, de.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.