Şimdi Ara

kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum iş ciddiye bindi yakında istemeye gidilecek :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vedud43

hocam bilmiyorum nasıl baskı yapıyorlarda. 24 saatinin 1 saatini sana bu hayatı verene teşekkür için ayırmıyorsan. sen nankörsün demektir

ben nankörüm.
  • Kızın ailesi yuzunden beyni yikanmış bazi şeyleri açıklamaya çalış anlamıyorsa direk ayrıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş olmaz diye kafana girdiyse bir kere sonra üzülmektense ilk önce ailene durumu anlat ben anlaşabileceğimizi sanmıyorum de sonra kıza söyle.Sonradan olacağına şimdi olsun bitsin bu iş.
  • arkadaşlar kızı seviyorum aslında çok iyi niyetli temiz dürüst biri ama işte ileride sorun çıkacak endişesi akrabalarına bile demiş içki sigara yok bilmem ne beni olduğumdan farklı tanıtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Kızın ailesi yuzunden beyni yikanmış bazi şeyleri açıklamaya çalış anlamıyorsa direk ayrıl

Beyni yıkanmış diyemezsin. İnançları uğrunda yetiştirilmiş ki doğrusu da budur. İnandığın göre yaşamanın neresi yanlış. Ha başörtü takıp erkeklerle takılanlar var onlar bu konuya dahil değil. Ben müslüman olmadığım halde görüşüne saygı duyuyorum sen de duymalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu iş hayatta olmaz mutlu olmanıza imkan yok gibi yol ver direk

Arkadasa katiliyorum katiyen mutlu olamazsiniz hocam siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Kızın ailesi yuzunden beyni yikanmış bazi şeyleri açıklamaya çalış anlamıyorsa direk ayrıl

Beyni yıkanmış diyemezsin. İnançları uğrunda yetiştirilmiş ki doğrusu da budur. İnandığın göre yaşamanın neresi yanlış. Ha başörtü takıp erkeklerle takılanlar var onlar bu konuya dahil değil. Ben müslüman olmadığım halde görüşüne saygı duyuyorum sen de duymalısın.

Derim Beyni yikanmamis olsa gider namazini kilar icki icmez kimseye akil vermez karismaz

• quote:

quote:

inancına görüşüne elbette saygı duyulur, fakat onun inancı ve görüşü senin üzerinde baskı oluşturmaya başlarsa orada ters giden bir şeyler vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power. -- 5 Mart 2013; 9:41:37 >

• quote:

quote:

quote:

Derim Beyni yikanmamis olsa gider namazini kilar icki icmez kimseye akil vermez karismaz

Namazına orucuna karışmaması lazım. Ama alkol içmemesini istemesi en doğal hakkı diye düşünüyorum.

• Yapamam diye onyargili baslarsan bastan bitmis bu is demektir. Bende senin gibi kapildim birine dedim yas geldi gidiyor evlenirim bununla diye sonra kendi kendimi soguttum olmadi ayrildim. Bana sorarsan eş insana asıl 40 yasindan sonra lazim. O yuzden ilerisini dusunerwk karar ver. Tercih senin kardesim

• birbirinizin mükemmel olması gerekmiyo sen onu biraz hoş karşıla o da seni. halledilir. iç güvey falan yaşamıyacaksan sorun yok.

sonuçta evleniyosun anlattıgına göre kız vefakar gibi ise öyle birini kaçırma
  • kız vefakar tamamda ama ailesi sorun şimdiden kızın teyzesi eniştesi vs vs sorgulamaya başlamış inançlarında koyu olacak biz ne dersek o diye kızda rahatsız ama ister istemez etkisinde kalıyor o kadar konuştuk ama vazgeçecek gibi durmuyor teyzemin eniştemin yanında onlar gibi olduğunu söyle dedi bende duruşumdan vazgeçmem dedim çünkü tamam dersem ileride sen böyle demiştin yapacaksın diyecek söz kesilecek eniştem seni odaya çekip sorulayacak dedi Allaha inanıyormusun hadi karşımda namaz kıl diye bunlar tamam bende inanıyorum eyvallah hayatta inkar etmem ama bana bu tavırları baskıcı ve abartı geliyor annesi babası tamam demişken bu enişte dayı nerden çıkıyor onlara neden kendimi yalandan ispatlamak zorundayım anlamıyorum bana saçma geliyor. Bu durumda kızdan beni acayip soğuttu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Namazına orucuna karışmaması lazım. Ama alkol içmemesini istemesi en doğal hakkı diye düşünüyorum.

Aaa öyle deme, alkol içmeyince yobaz, vahşi bir terörist oluveriyorsun!!!!

• ayrıl direkt, içmeyen kızdan hayır gelmez. beraber iki tek atıp keyif yapamadıktan sonra ne anlamı var
  • Daha kendi içinde çelişkilerin var, ilk önce bunu çözmelisin bence. Kız arkadaş konusunda da direk bırakmaya çalışarak başlarsan onu kullandığını basite aldığını zannederler. Sende çok istekliymiş gibi görün daha sonra işte ilk sorun da anlaşamıyoruz olmayacağını anladım tarzı şeylerle ayrılırsın. Hatta kızın bile senden ayrılmasını sağlayabilirsin yani. Ama daha sen kendi içinde çelişkiler yaşarken bu konuyu dahada büyük bir sorun haline getirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koperni

quote:

Orijinalden alıntı: vedud43

hocam bilmiyorum nasıl baskı yapıyorlarda. 24 saatinin 1 saatini sana bu hayatı verene teşekkür için ayırmıyorsan. sen nankörsün demektir

ben nankörüm.

Görürüm öbür tarafta

• abi ayrılabilsem işte tek korkum sanki hayatıma birinin girmeyecek gibi olması bu zamana kadar giren kızların çoğunluğu çıkar içindi kız her şeyimle kabul etti ama şu teyze dayı mevzusu canımı sıkıyor az önce dedim bize gelirler laf ederler baskı kurarlarsa konuşurum anlamıyorlarsa gelmesinler dedim ayrıca eniştesine giren çıkan ne beni çekip özel olarak konuşacakmış herkesin inancı kendine banada bu saçma geliyor 3 5 tane tv programı izleyip beyinleri yıkanıyor sonrasında yok şöyle olacaksın böyle olacaksın vs. vs.
  • yaw hocam banada oldu o 2 sene once bende ayrıldım direkt dediğim şey şu oldu

-OH BE neymiş bu böyle istemiyorum yav sevgili mevgili istemiyorum dedim böyle sanki birine hergün mesaj atmak lkonrol etmek zorunluluğum varmış gibi oluyordu sora ayrıldı 2 sene sonra sınıfımda ki kıza aşık oldum olaylar iyi ama gelişme yok allah işimi ras getirsin diyorum allah kısmet ederse artık bu duruma geldim sevdiğimi söylicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Herşeyi geç , soğumaya başladıysan iş kötü..

Aynı durum bende de var.Ayrılsan bir dert ayrılmasan bir dert..

yaşadım birebir sonu kesinlikle iyi bitmiyor. arkadaşada söyleyeyim o zamanlar başka hiçbir kız olmayacakmış gibi geliyor. tamamen yalnız kalacağım gibi geliyor la yok öyle birşey o bir anlık kopamama ve alışkanlıktan ileri geliyor. ayrıldığın her gün ve saati aklını buluyorsun ve düzgün düşününce lan ben çok iyi yapmışım evlenseydim ben mutlu olamazdım zaten istemiyordum istemediğm biriyle aynı yatağa nasıl girerim diye düşünürsün.

Aynen öyle arkadaşım çok doğru söylemişsin.Ayrıldığın zaman ben ne yaparım kiminle gezer tozarım felan diyorsun.En kısa zamanda bitirmek iyi olacak ama ortada bir sebep yokken ben ayrılmak istiyorum çünkü senden soğudum diyemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.