Şimdi Ara

Kız Arkadaşıma Şiir Yazdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kız arkadaşımın fena kalbini kırdım istemeden. Normal arkadaş sevgilim değil ama çok yakın arkadaşım.

Şiir yazdım ona ve fotoğraf kağıdını bastırdım sizce elimle mi yazayım yoksa bu şekilde mi vereyim?

Edit: Yeni halini yazdım yazım pek iyi değildir. Güzel yazmaya çalıştım bu kadar oldu. Şiir hakkında da yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knights of Cydonia -- 16 Ocak 2014; 16:48:17 >

• Elinle yaz gitsin. Satırlar karışmış onada dikkat et.
  • el ile yaz ve güzel yazmaya çalış
  • Nasıl verirsen ver ama düz yazı gibi verme. Mısraları ayır derhal. O ne öyle mektup gibi.
  • El yazisi hocam, bu ne la emlak ilani gibi kiz cama mi yapistirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 21 Nisan 2021; 9:40:24 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmada yazın berbat be kardeş :D Sen bence çıktıyı ver
  • Bi de ayağınla yaz belki daha güzel yazarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

Kusura bakmada yazın berbat be kardeş :D Sen bence çıktıyı ver

Doğrudur yazım çok kötü ama güzel yazmaya çalışınca bile olmuyor :D Şiir nasıl hocam bir de onun hakkında birşey desen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

quote:

Doğrudur yazım çok kötü ama güzel yazmaya çalışınca bile olmuyor :D Şiir nasıl hocam bir de onun hakkında birşey desen?

Yani iyi ya.Kız yanlış anlamasın da mektubun amacını.:D Kız yeşil gözlü,siyah saçlı mı?
  • Sen kiza asiksin sanirim fazla yogunluklu olmus. Yapmacik geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

quote:

Yani iyi ya.Kız yanlış anlamasın da mektubun amacını.:D Kız yeşil gözlü,siyah saçlı mı?

Yanlış anlama ihtimali yüksek farkındayım ama gönlünü almam lazım büyük eşeklik ettim. Evet hocam yeşil gözlü, siyah saçlı

• Şiir güzel yazın ne kadar kötü olursa olsun elinle yaz ver. O ne öyle ilan gibi çıktı.
  • Hevesini kırmak istemiyorum ancak şiirin özellikle birinci kıt'ası anlam bakımından; ikinci kıt'ası ise şekil bakımından amatörlüğün bile çok çok altında. Dostane şekilde uyarmak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.