Şimdi Ara

Kız arkadaşıma arabayı verdim kaza yapmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Chryin

Olurmu öyle saçma şey?
    Kasko varsa araçta, aracın Ruhsatı varsa, kullanan kişinin ehliyeti varsa kasko yaptırmak zorunda.

Dayımın arabasında ben kaza yaptım, kasko ödedi. AXA OYAK
    Babamın arabasında yine arkadan vurdular kasko ödedi. Belki bunda soyadlar tutuyo diye olabilir ama Dayımla benim soyadım farklı...

Hocam sizinki full kaskodur... o yüzden ödemiştir...

Benim anlatmak istediğim ;

Normalde o araba için 1500 YTL yıllık pirim ödemen gerekiyorsa ;

Kardeşim ben tek sürücü olarak kullanıcam ve şehirler arası yol yapmıcam sadece şehir içi kullanıcam deyip pazarlık yapıp o " 1500 " YTL yi 1200 YTL olarak ödüyorsun...

Ama senden başka birisi kullanırsa veya şehir dışında kaza yaparsan bu seferde sana ödiyeceği rakam haliyle kesintiye uğruyor...

• başlık açıyosun ilgilenmiyosun bile.nedir ki amaç anlamadım?
    sırf açmış olmak için açılıyo başlıklar
  • Kuzenimin marifeti Oda kız arabada benim arabam Neyse kasko var halletik 3 hafta arabasız kaldım bugün aldım arabayı

http://forum.donanimhaber.com/m_29794917/mpage_1/key_/tm.htm#29794917

Not: Eğer kaskoda sürücü indirimi var ie kasko ödemez. Tek sürücü için yapılmıştır kasko.

Örneğin ali 35 yaşını aşmış bir şöför ve aracı ondan başka hiç kimse kullanmıyor. Ali diyor ki kaskoyu yaptırırken ben sürücü indiriminden yararlanacağım. KAsko işleri ile ilgilnen Melis hanım da Ali'yi uyarıyor sizden başkası kaza yapar ise arabayla biz ücret ödemeyiz. Ali'de diyo ben zaten tek kullanıyorum hiç bir yakınım yok arabayı kullanacak tamam yapalım. Böylece kaskoda sürücü indirimi olmuş oluyor tek kullanıcı üzerine yapılıyor ve başkası arabayı çarparsa parayı ödemiyor.

Ama biz bunu bozdurmuştuk 4 sene önce ben ehliyet alınca. Kuzenimin kazasını da karşıladı kasko bu yüzden.

Zaten çok aman aman bişey fark etmiyor primlerde. Full kasko yaptırmanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Şubat 2009; 2:21:42 >

• öyle bir kasko çeşidi yok
    kızın ehliyeti varsa her türlü masraf ödenir
    kısacası YALAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

öyle bir kasko çeşidi yok
    kızın ehliyeti varsa her türlü masraf ödenir
    kısacası YALAN

var
  • yokya benim biraderde yapmıştı kaza kasko annemin üzerineydi paşa paşa yaptılar
  • Yaaa arkadaşlar bu sizin isteğinize kalmış olan birşey.

Eğerki siz bu indirimden faydalanmak isteyip de indirim talep ederseniz anca öyle.Zorunlu değil yani...

Ödeme yaptı diyenlerinkinde indirim felan yoktur.Ful kaskodur araç...

Mesela rentekar ( muhafiyetli kasko ) kaskolar vardır birde...Genelde rentecarcılar yaptırdığı için adı rentecar kasko diye geçer halk arasında..

Araçta oluşan 300 YTL ye kadar olan ufak tefek masraflara karışmaz kasko şirketi.Araç sahibi kendisi yaptırır...

Ve mesela 1000 YTL lik bir hasar var ise bunun 300 ünü araç sahibi yaptırır geri kalan 700 ü kasko öder...

Yani demek istediğim ; Kasko olayı çok farklı.Birkaç çeşidi var...

Sınırlı sayıda sürücü indirimi

Servis kullanan müşteri indirimi

Meslek indirimi

Kurum indirimi

Araç çokluğu ( filo )
    gibi çeşitli indirimler vardır...

Edit : İlave bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dainesee -- 19 Şubat 2009; 2:41:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

yokya benim biraderde yapmıştı kaza kasko annemin üzerineydi paşa paşa yaptılar

TEk srücü başka kaskonun başkasının sütüne olması başka arkadaşlar bunu karıştırmayın Benimde annemin üstüne ama kuzenimin kazasını ödedi. Benim ufak tefek çamurluk hasarlarımı da ödedi.

Ama tek sürücü indirimi olsaydı ödemezdi. buda farklı bir olay

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

yokya benim biraderde yapmıştı kaza kasko annemin üzerineydi paşa paşa yaptılar

TEk srücü başka kaskonun başkasının sütüne olması başka arkadaşlar bunu karıştırmayın Benimde annemin üstüne ama kuzenimin kazasını ödedi. Benim ufak tefek çamurluk hasarlarımı da ödedi.

Ama tek sürücü indirimi olsaydı ödemezdi. buda farklı bir olay

Güzel ayrıntı...

• DH atış poligonuna hoş geldinizz
    no ss no güven
  • Adam açmış konuyu kaçmış siz kendinizi yırtın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZartarxiS

Adam açmış konuyu kaçmış siz kendinizi yırtın

ortalığı karıştırıp gitmiş konuyu okuyup gülüyordur muhtelemen

• arkadaşlar, bilip bilmeden yalan diyenler
    boş boş konuşmayın diyorum.
    evet tek sürücü indirimi var ama
    bu arkadaş tek sürücü indiriminden yararlanıp, aracı başkasına verdiyse bu tamamen onun salaklığıdır.
  • ya kardeşim bilmeyen inatla iddia etmesin, ömründe kasko yaptırmamış babasının arabasıyla gezen kasko poliçesini bir kez bile eline almayanlar ahkam kesiyor, kaskoda primi azaltmak için böyle seçenekler mevcut
  • iyi olmuş sende bidaa vermeng...
  • bu konu dışında atış serbest olmasından dolayı açılan konulardan %9 E+999 vs yalan oluyor dogru olma ihtimali yok denecek kadar yok yani fake bir kanıt sunulmadıkça fake !

birinin dogalgaz saati durduk yere değiştirilir biri arabayı çarpar biri ekranı parçalar biri balkondan atlar birinin evi yanar biri kasayı yan yatırır alayı reklam bizde donumuzu indirelim ozaman ...............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 19 Şubat 2009; 6:06:01 >
  • Rüyan da mı oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltage of maniac -- 19 Şubat 2009; 8:18:14 >
  • Saati vur
  • sen geçen gün 3 tane kız arkadaşım var diyordun?

peki bu bunlardan hangisi?

sonuç olarak ne yapacaksın?
  • saatler vuracak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.