Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Yok ! Çok Önemli Yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarmageddon

Bi kız olarak sana söyleyebiliceğim tek şey şu ve bence bunu ciddiye al. Eğer her an arayış içinde olursan zaten başka birine bürünürsün, kızların seveceği gibi bi tip olarak davranırsın ve malesef erkekler kızların gerçekten ne istediğini bilmiyo. Bu tarz davranınca kasıntı, kompleksli olarak tanınırsın. Diyeceğim şu ki içten ol, arayışta olma zaten olucağı varsa olur ama kendin olmayan davranışlarla muhtemel kısmetlerini de kaçrma derim.

Küçük bi not: Kızlar öyle tahmin ettiğin gibi kaslıydı, güldürendi yok karizmatikti bakmaz (EN AZINDAN ADAM GİBİ SEVMEYE HAZIR OLAN) Bakacağı en önemli şey karşısındakine kendini tamamen rahatça ve güvenle yaslayabilmesi ve karşılıklı aidiyet duygusunu hissedebilmesidir. Erkekler biraz yüzeysel oldukları için bu konuda bunu vurgulamak istedim. Önemli olan karşındakinin kız olduğunu her an aklında tutman ve onun çindeki açılması zor kapıları açmayı başarmaktır. Bu yüzden sen içten ol ve GÜVENİLİR ol. Kız sana arkadaş gözüyle de bakabilsin, bi şey olduğunda anlatabiliceği ilk kişi ol. Biraz törpüle kendini, ince ol, derin düşün.

Öptüm seni, iyi şanslar.

Peki sence bir erkek gizemli mi olmalı yoksa dürüst ve açık mı? Güvenme meselesinden bahsetmişsin ama eğer gizemimizi kaybedersek etkileyici de olamıyoruz pek, iş sarpa sarıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: yarmageddon

Bi kız olarak sana söyleyebiliceğim tek şey şu ve bence bunu ciddiye al. Eğer her an arayış içinde olursan zaten başka birine bürünürsün, kızların seveceği gibi bi tip olarak davranırsın ve malesef erkekler kızların gerçekten ne istediğini bilmiyo. Bu tarz davranınca kasıntı, kompleksli olarak tanınırsın. Diyeceğim şu ki içten ol, arayışta olma zaten olucağı varsa olur ama kendin olmayan davranışlarla muhtemel kısmetlerini de kaçrma derim.

Küçük bi not: Kızlar öyle tahmin ettiğin gibi kaslıydı, güldürendi yok karizmatikti bakmaz (EN AZINDAN ADAM GİBİ SEVMEYE HAZIR OLAN) Bakacağı en önemli şey karşısındakine kendini tamamen rahatça ve güvenle yaslayabilmesi ve karşılıklı aidiyet duygusunu hissedebilmesidir. Erkekler biraz yüzeysel oldukları için bu konuda bunu vurgulamak istedim. Önemli olan karşındakinin kız olduğunu her an aklında tutman ve onun çindeki açılması zor kapıları açmayı başarmaktır. Bu yüzden sen içten ol ve GÜVENİLİR ol. Kız sana arkadaş gözüyle de bakabilsin, bi şey olduğunda anlatabiliceği ilk kişi ol. Biraz törpüle kendini, ince ol, derin düşün.

Öptüm seni, iyi şanslar.

Peki sence bir erkek gizemli mi olmalı yoksa dürüst ve açık mı? Güvenme meselesinden bahsetmişsin ama eğer gizemimizi kaybedersek etkileyici de olamıyoruz pek, iş sarpa sarıyor :)

başta tabiki gizemli olmalısın çünkü karşındakini gerçekten tanımadığın için hayal kırıklığına uğramak istemezsin ama tanıdıkça ve sevdikçe açılmalısın. baştan temkinli olup gizemli davranman normal bi şey ama olay oturduktan sonrası için tabiki net olmak ve güven vermek en önemlisi

• Tamam 3-4 sevgilileri yok ama 1 sevgilileri var . ve benimde olmasını istiyorum ne tür şeyler yapbilirim .
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ben 26 yaşındayım.26 yıldır sefilim.ben ne yapayım?

27 bitmek üzere 28 e giriyorum ölüm orucuna başladım ben ne yapayım

Orijinalden alıntı: Kız Hastası

Heryeri kız olan şehirde 1 kız arkadaşım yok bıktım arkadaşlar 16 yaşındayım heryer kız kaynıyor . milletin 3-4 sevgilisi var . benim daha sevgilim yok facede ekli olanlarınıda tanımıyorum . kızlar ve diğer erkekler facede ilişki yapıyorlar birbirleriyle konuşuyorlarbenim facede bile konuşcak tek kimsem yok ! neden herkes böylede ben öyle değilim bende öyle kızlarla arkadaş olmak - sevgili olmak vb. istiyorum ama yok !

aynen kardeşim ya bende 16 yaşındayım ve bende senin gibi mantarım
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.