Şimdi Ara

Kız Arkadaşa Verilen Hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varmı beyler sevdiğiniz kıza,sevgilinize,kız arkadaşınıza,platonik aşkınıza hediye aldınız mı aldıysanız ne aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımdoktoru -- 29 Kasım 2015; 19:20:33 >

• Ben büyük oynadım.
    Eşime iPhone 6S+ aldım. Tek şartım da: Önümüzdeki 3 yıl boyunca evlilik yıldönümüymüş, sevgililer günüymüş, doğum günüymüş, oymuş buymuş şuymuş demeksizin hiçbir özel günde hiçbir hediye mediye, çiçek miçek beklemeyecek benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 29 Kasım 2015; 19:22:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Değer miymiş 6s için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Değer miymiş 6s için?

5.1.1'li 4S ve 6.1.4'lü 5'in hızlı ve optimal çalıştığı kadar hiçbir cihazda böylesi düzgün çalışma görmemiştim. bunlardan sonra son 2 haftadır eşime aldığım 9.1'li 6S+ detaylı inceledim. Açıkçası hem 5.1.1'li 4S'den hem de 6.1.4'lü 5'ten, 2 GB RAM o iOS 7-8-9'u işlevsel, hızlı ve optimal hale getirmiş. 5S'den itibaren 2 GB RAM konulmuş olsaydı şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Gerçi Apple bu, satarken paranı kepçeyle alır; özellikleri çay kaşığıyla verir.
    Yani evet değermiş. Zaten 3 yıl boyunca alınacak hediyeler de şura bura 3-4000 TL'yi yani telefonun parasına denk gelirdi. Tek fark onlarda parça parça para çıkarken telefonda tek seferde çıkmış olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.