Şimdi Ara

Kitapyurdu ile ilgili yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GFB.Semih

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

sizler dedikten sonra 3ündende ayrı ayrı girdim denedim hiçbirinde buton işlemiyor. acaba arkadaşın dediği gibi hala hesabım aktive olmamış gibi bi ihtimal olabilir mi ?

yeni bir hesap açsan veya daha öncesinde başka bilgisayardan dene

evdeki başka bir bilgisayardan denedim onda oldu direk.masaüstünde neden olmuyor peki, acaba bir program felan mı eksik veya desteklemiyor olabilir mi ?

, internet ayarlarından dolayı olabilir, istersen bilgisayar bölümünde bununla ilgili konu aç dostum. bir Fenerli olarak kullanıcı adını da ayrı bir beğendim

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizler dedikten sonra 3ündende ayrı ayrı girdim denedim hiçbirinde buton işlemiyor. acaba arkadaşın dediği gibi hala hesabım aktive olmamış gibi bi ihtimal olabilir mi ?

yeni bir hesap açsan veya daha öncesinde başka bilgisayardan dene

evdeki başka bir bilgisayardan denedim onda oldu direk.masaüstünde neden olmuyor peki, acaba bir program felan mı eksik veya desteklemiyor olabilir mi ?

, internet ayarlarından dolayı olabilir, istersen bilgisayar bölümünde bununla ilgili konu aç dostum. bir Fenerli olarak kullanıcı adını da ayrı bir beğendim

Sağol dostum, ben vakit kaybetmeden şu işi halledeyim artık

• quote:

belki de yorumların birkaç gün sonra sayfaya düşüyor olabilir dostum, mesela hepsiburada.com da durum böyle

Artık yorum yapabiliyorum, nasıl oldu anlamadım, düne kadar yorum yapamazken bugün ümitsizce bir tıklayış yaptığımda direk yorum yapacağım satır karşıma çıktı ve çok sevindim, ama hala şoktayım

quote:

belki de yorumların birkaç gün sonra sayfaya düşüyor olabilir dostum, mesela hepsiburada.com da durum böyle

Artık yorum yapabiliyorum, nasıl oldu anlamadım, düne kadar yorum yapamazken bugün ümitsizce bir tıklayış yaptığımda direk yorum yapacağım satır karşıma çıktı ve çok sevindim, ama hala şoktayım

senin bilgisayardan kaynaklanan teknik bir sorun var -vardı, tekrarlanmaması dileğiyle

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

• quote:

quote:

quote:

senin bilgisayardan kaynaklanan teknik bir sorun var -vardı, tekrarlanmaması dileğiyle

İnsallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.