Bildirim
Kitapseç?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi geçen hafta verdim bende ptt kargo ile çalışıyor bedava olduğu için. yarına gelir.
Ek olarak kaliteli bir site sms sistemi var çoğu sitede kargo takip no filan telefona mesaj atmıyor_____________________________ -
ben de sipariş etmiştim bu siteden hiçbir sorun yaşamadım. hatta sanırım bu ya da ucuzkitapal ikisinden biri yanında hediye olarak trigonometri fasikülü göndermişti
_____________________________ -
Sağlam site hızlı çalışıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Saolun ben de alacaktim baya ucuza geliyor da yeni basım mı kitaplar bazılarına 2016 yazmışlar da ? _____________________________ -
Burdan kesinlikle sipariş vermeyin. Stokta görünen kitapların çoğu yok. Size hiçbir haber vermeden haftalarca bekletiyorlar ellerinde yoksa. Eğer hala gelmediyse 2 3 hafta sonra siparişi iptal ediyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığında doğru dürüst cevap vermiyorlar. İptal ettiklerinde kredi kartına para iadesi de çok uzun sürüyor. İlle sipariş verecekseniz arayıp sipariş vereceğiniz kitapların stokta olup olmadığını sorun muhakkak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok ucuz ya
baska alternatifi yok mu ? Karekök mat denemesi 18 e geliyor işlerde 23-24 oluyor.Yarin birkac deneme alacağım tavsiyesi olan ?
_____________________________ -
Bende iki defa sipariş ettim sorun yaşamadım. İkisinde de haftasonu sipariş etmiştim ikiside salı günü geldi. Hem diğer sitelere göre daha uygun _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler