Şimdi Ara

Kitapları Ücretsiz Dağıtıyorum (Antalya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler malum şehir sıcak. Dışarı çıkacak pek durumum olmuyor. Boy aşırı kitap var. Femden finalden esaslılar dahil zafer başarı gibi kitaplar da var. Karekök ve fem fen bilimleri kendi kaynaklarımın çoğunu attım. Bunlar çözemediklerim. Çoğu da boş neredeyse. İhtiyacı olan varsa bu kitapları verebilirim. Kargo işi benim için çok zor. Dışarıda o kitapları merkeze kadar taşımak... Akıl kârı değil açıkcası.
    Eylülün 1'inde gidip 3'ün dönücem. Kısaca 3ünden sonra her hangi bir günde söyleyin o gün o saatte evde olurum. Değirmenönündeki parka kadar taşırım olmadı...

Çok sayıda çözülmemiş güzel kaynakların fotokopileri de var. Satıcak olsam bunlar 3ten 5ten gene bayağı kar ederdim ama ben burs için bu kadar koşturuyorum. Yurt için o kadar araştırma yaptım. İst. ateş pahası zaten. Halim belli.
    Ona istinaden ben yaklaşık 30-40 kitabı dağıtıyorum.

Adres Meydan'da. Narenciye tarafında oturuyorum.
    Hiçbir ücret, sevap talebim yok.(ateist adamın kitabını almak haram diye düşünecek olan olursa gelmesin bi zahmet) Sadece gelip alacaksınız.
    Adresi pm'den atarım. Kimseyi ifşa etmeye de niyetim yok. (Kusura bakmayın bazı kişilerle aramda o kadar iyi şeyler geçmedi anlayabileceğiniz üzere)

BURAYI OKUYUN SADECE. İHTİYACI OLANLARIN GÖRMESİ İÇİN BİR KEZ UP YAZIN YETER. YOKSA KİTAPLAR ÇÖPE GİDECEK.

Ayın 3'ünden 10'nuna kadar da Antalya'dayım.

• Ara ara uplamak zorundayım. Üzgünüm.
  • Rezerve. Antalya'dayım, eğer son güne kadar alan olmazsa ben gelirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Rezerve. Antalya'dayım, eğer son güne kadar alan olmazsa ben gelirim hocam.

Öğrenci alsın da gerisi mühim değil.
  • Burda kitap isteyip de pm atan adamlar var kitap beğenmiyor ihtiyacı olanlara gider inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler kitapların talibi yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.