Şimdi Ara

Kitapiste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isler 'e yeni gelen kitaplar Kitapiste'ye ne kadar surede geliyor bilginiz var mi ? Cap ayt Kitapisler'e gelmis ama henuz Kitapiste'de yok .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• eklenmemişse canlı desteğe yaz bir kaç saate yüklüyorlar.
  • bu iki site arasındaki fark nedir?
  • David Rockefeller kullanıcısına yanıt
    Kitapisler'in yan sanayisi gibi birsey . Burada 30 tl ve uzeri ucretsiz kargo . Ayni yer ama yani farkli sirketler degil .

Bu arada kitap 2 saat sonra falan siteye eklendi dun siparis verdim bu sabah kargoya verdiler almak isteyen olursa haberiniz olsun 🖐 .

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Kitapisler'in yan sanayisi gibi birsey . Burada 30 tl ve uzeri ucretsiz kargo . Ayni yer ama yani farkli sirketler degil .

Bu arada kitap 2 saat sonra falan siteye eklendi dun siparis verdim bu sabah kargoya verdiler almak isteyen olursa haberiniz olsun 🖐 .

Ben de pazar günü sipariş verdim daha kargoya vermediler. Sabah sordum ne zaman verirsiniz diye 1 2 güne veririz diyorlar. Bu nasıl iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALTAYYYY kullanıcısına yanıt
    Ama pazar gunu kargolar kapali oldugu icin 1-2 gun sarkiyor boyle . Siparis verecegin zaman cumartesi gunu ver en gec .

• quote:

Ama pazar gunu kargolar kapali oldugu icin 1-2 gun sarkiyor boyle . Siparis verecegin zaman cumartesi gunu ver en gec .

Pazar sipariş edeyim pazartesi verirler dedim de beklediğim gibi olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Guvender Yayinlari yasaklandimi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALTAYYYY kullanıcısına yanıt
    Genellikle 1 gun tedarik suruyor cunku . Cok nadir ayni gun kargo oluyor . Tabii bu yine en hizli site oldugunu degistirmez o ayri . Ama en gec persembeye elinde olur bence .

• quote:

Genellikle 1 gun tedarik suruyor cunku . Cok nadir ayni gun kargo oluyor . Tabii bu yine en hizli site oldugunu degistirmez o ayri . Ama en gec persembeye elinde olur bence .

Inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.