Şimdi Ara

Millet yapay zekayla parayı götürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuda kendimi geliştirsem iyi olacak.

yetenek var, beste, yaratıcılık var, müzik zevki desen gırla.

bu işlere baya ara verdim geri kaldım. bakalım. zaman neyi gösterir.

hiç türklerle uğraşmadan yabancılara müzik üretmek istiyorum.

özellikle ingilizce içerik üreticem.

veya pek bilinmeyen, ilgi açlığı olan ve giderek genç nüfusu, sayıları artan halkların dilinde bişeyler üretebilirim.

Dark Countryyoutube
    Welcome to the Dark Country Music channel – your ultimate destination for the best dark country sounds! Here, you’ll find real dark country music – haunting ballads, Wild West stories, Southern Gothic country, and outlaw blues. If you love deep guitar riffs, a mysterious atmosphere, and the spirit of old legends, then dark country music is your style! We share the best tracks, playlists, and exclusive collections in the dark country music genre. Subscribe to stay updated with fresh releases and dive into the world of mystical country sounds! 🔗 The best dark country songs in this playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1E-pzAcIe7qYDNj21c4Aef5PjYWupzKk #DarkCountryMusic #SouthernGothic #OutlawBlues #WesternFolk Timecodes: 00:00 – 1) Shadow on the Run 03:15 – 2) Blood on the Dust 06:34 – 3) Hell Don’t Scare Me 09:58 – 4) Grit in My Veins 12:28 – 5) Ashes on the Saddle 15:57 – 6) Broken Chains 19:20 – 7) Gravedigger's Smile 22:42 – 8) Broken Cross and Loaded Gun 25:58 – 9) Shadows 29:52 – 10) Scars Like Thunder 32:31 – 11) No Savior Rides 36:15 – 12) Hell Ain’t Far 39:38 – 13) No Cross for Me
    https://www.youtube.com/watch?v=pG2aljzW-T8&list=RDpG2aljzW-T8&start_radio=1

adam mesela yapay zekayla böyle muhteşem bir dark country albümü yayınlamış ve 2.6 milyon izlenmiş. az buz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20487DEA0 -- 18 Ağustos 2025; 23:36:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.