Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtların Dirilişini şiddetle öneririm. İsimlerine bakarak siyasi olduklarını anlamayın lütfen, cünkü kitap göktürkler zamanını anlatmakta. :) Bir de Moğol İmparatoru Cengizhan'ın hayatını anlatan Moğol Kurdu'nu da tavsiye ederim.
  • basketbolla ilgilenenler varsa kaan kural'ın kitabını kesinlikle okuyun derim; hastasıyım bu oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: landon

basketbolla ilgilenenler varsa kaan kural'ın kitabını kesinlikle okuyun derim; hastasıyım bu oyunun

bende tam bu kitabı yazmak için topic e girmiştim benden önce davranmışsın, bence sedece basketbolseverler değil bütün sporseverler okumalı
  • agatha christie'nin on küçük zenci ve elia kazan'ın babanın suçu.İkisi de çok güzel.Bence hemen okuyun!
  • posta kutusundaki mızıka adlı kitabı okumzınızı tavsiye ederim........eğeğr bir dost samimiyetinize ihtiyacınız varsa bu aralar....yazarı ali ural
  • benım kımsen olurmusun
  • meriç ak - yıldızların tembelliği .............çok tatlı ve güzel bir kitaptır.

ayrıca chuck palaniuk'un* yeni kitabı Günce raflarda... ben de henüz okumadım ama güzeldir büyük ihtimalle.

* dövüş klübü'nün yazarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Dan Brown Dijital Kale ve Da vinci şifresini mutlaka okuyun.
    Jean Crishtopher Grange dan Kızıl Nehirler de harika bir polisiye

KATILIYORUM MUTLAKA OKUMALISINIZ

ayrıca mayısta DA VİNCİ şifresi sinemalarda
  • arkadaşlar okumadıysanız leyleklerin ucuşu sıyah kan alın mutlaka okuyun gercek
  • ferarisini satan bilge okuyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtoz

arkadaşlar okumadıysanız leyleklerin ucuşu sıyah kan alın mutlaka okuyun gercek

burda Grange okuyanlar çokmuş yaffs leyleklerin uçusunu aldım siyah kana da başlıcam bi de taş meclisi var o da güsel

şimdiye kadarki en iyisi kızıl nehirler ve de kurtlar imparotorluğuydu ama
  • ben cok kitap okudum ama bu leylekler ucuşu gibi bi konu olmaz bunu okurken filmini bile kurdum sıyah kanı yeni bitirdim arınma odasına bayılacaksın cok enderasan bu sıyah kan
  • arkadaşlar şu çılgın türkler adlı kitabı herkese tavsiye ediyorum çok güzel
  • bunu daha önce de sööleyen olmus ama tekrarlamak istiorm alexandre dumas ; üç silahşörler, monte kristo, siyah lale.. ücü de cok cok güzel :)
    ayrıca simyacı paulo... (soyadını hatırlamıorm) cok hos bi kitaptır..
    ayrıca polisiye seven herkese agatha christieyi tavsiye ederim onu gecen olamaz bu konuda :D
  • BALAYI
    SILMARILLION(orta çağ ve öncesini anlatan harika kitap)
  • silmarillionu iki defa okuyunca tam olarak anlayabildim ağır bi kitap ama yüsüklerin efendisini sevenler beenir
  • Medyada çok çıkan ketaplar haricinde kitap okuyan yok mu ya. Hep medya şişirmesi kitapları övüyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

Medyada çok çıkan ketaplar haricinde kitap okuyan yok mu ya. Hep medya şişirmesi kitapları övüyorsunuz.

yazayım masamdaki kitapları:

kapitalizm ve şizofreni (bin yayla) - gilles deleuze & felix guattari
    Postmodernliğin durumu - david harvey
    sonsuza tanıklık - emmanuel levinas
    halkevleri: ideoloji ve mimarlık - neşe yeşilkaya
    imaj - kevin robins

bunları mı duymak istiyorsun bu bölümde? okudun mu hiçbirini? ya da okur musun?
    okumazsın. demek ki... burada popüler kitapların tavsiye edilmesi daha makûlmüş.
    demek ki, öyle bomboş mesaj atmak yerine sen de kitap tavsiyesinde bulunacakmışsın.
    medya şişirmesi olmayan ve senin okuduğun kitapları heyecanla bekliyorum; acaba nelermiş???
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

Medyada çok çıkan ketaplar haricinde kitap okuyan yok mu ya. Hep medya şişirmesi kitapları övüyorsunuz.

olmaz mı, pmden yardım edebilirim
  • Dan Brown-Dijital Kale
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.