Şimdi Ara

kitap serüveni.com nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce alternatifkitap.com dan sipariş verdim güvrnilir ve çeşit çok önceden işlerin internet sayfasından alırdım işler de güvenilir ama bura daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapların bir kısmını alternatifkitap tan bir kısmını kitapseruveni nden aldım.
    Aslında hepsini kitapseruveni nden alacaktım ama bazı kitaplar yoktu. Yani çeşit sorunu var. Ama fiyatlar diğer sitelere göre çok düşük.
    İkisi de iyidir, alternatifkitap ta çeşit çok fiyat biraz yüksek, kitapseruveninde çeşit az fiyatlar düşük
  • Geç de olsa kargom geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scelk19 -- 19 Ekim 2015; 9:33:02 >
  • scelk19 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sipariş numaranızı ya da sipariş isminizi alabilir miyim?
  • kitapserüveninden sipariş vermiştim aldığım gün kargoya verildi ertesi gün elimdeydi bende problem çıkmadı valla memnunum ben ordan
  • Ben böyle umursamaz müşterisini önemsemeyen bir siteyle karşılaşmadım arkadaş. Kpss sınavına kalmış 15 gün ben 4 gündür kitap bekliyorum arıyorum verilecegini söylüyor, verilmiyor. Ertesi gün arıyorum telefonu açan yok bu nasıl bir hizmettir dicem ama hizmet değil zaman kaybı, işkence !! Ben memnun kalmadım arkadaş. Marka olma hayaliniz varsa önce müşteri memnuniyeti, bu arkadaşların uyguladığı köy bakkalı zihniyetinden başka bir şey değil !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen telefonları hiç açmıyorlar berbat bir site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.