Şimdi Ara

Kitap Önerisi-Kafka-EdgarAPoe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Kafka ve Edgar A. Poe tadında kitaplar arıyorum türü hiç fark etmez listeme ekleyeceğim
    Var mı öneriniz?
    Almanca da olabilir.
    Şimdide teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edgar A. Poe okumadım daha ama kafkanın dava ve dönüşüm kitaplarını okudum aslında fazla birbirlerine benzemeselerde madde 22 davaya en yakın kitap benim okuduklarım içinde josef k ve yossarian her iki karakterde sistemin içinde hapsolmuş bir yandan sistemi eleştirip bir yandan varolmaya çalışan iki karakter .
  • wildboy01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Kakfa denildiğinde ilk akla gelen dönüşüm ve dava dır
  • iyi bir almancaya sahipsen kafkayı orijinalinden oku o zaman, büyük yazarları anadilinde okumaya hep imrenmişimdir. of almanlarda daha neler neler var :D ama poe amerikan, o yüzden ingilizce yazmış. poe'nun bütün öykülerini okumuştum, dost körpe çevirisiyle ithakiden çıkan dev tek cilt. zaten poe ağırlıkla öykü yazmış, bir şiir kitabı da var yine ithakinin çıkardığı, son olarak tek romanı Nantuckett'lı Arthur Gordon Pym'in Öyküsü o da bende ayrı bir kitap olarak var ithaki çıkışlı ama aynı zamanda diğer büyük ciltte de mevcut. poe'nun öykülerini yine fehmi nemli çevirisiyle dost kitabevi de dört-beş kitap -sanırım- şeklinde yayımladı, bu çevirinin daha iyi olduğu kabul görüyor, ben okumadım. kafkadan sadece dönüşümü okumuştum, kitabın kendinden ziyade artık 'okunmadan ölünmemesi gereken kitaplar' nev'inden bir değer kazandığı için okunması gerek, bana göre vasat bir kitaptı. ha bir de iş bankası yayınlarından çıkan aforizmalar'ı okumuştum, ciltli -ince bir şey- olanı almıştım, tip olarak güzel de içerik olarak hoşuma gitmedi, pek anlaşılır şeyler yok daha çok yazarın kendi için tuttuğu notları andırıyor.

• Mr.Tambourine Man M kullanıcısına yanıt
    Uzun cevap için teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım.
    Büyük ihtimalle APoe şiirlerini de kendi dilinde alırım ama bulmak biraz zor olabilir.
    Tekrardan teşekkürler

• ne güzel o zaman, okuyabiliyorsan tek sorun bulması olsun o hallolur iyi okumalar şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitoloji için kitap önerisi?
    11 yıl önce açıldı
    Şiir kitabı önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bak bu sitede var poe'nun orjinal dili kitaplarıhttp://www.babil.com/Catalog/Products/Search?productName=edgar%20allan%20poe&categoryId=828&decode=false

aynı zamanda çokta hızlı sitedir burdan almanı tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim akşam iyice incelerim siteyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.