Şimdi Ara

Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum çok konu açılıyor ama dayanamadım
    Geometri soru bankası arıyorum. FEM YGS/LYS soru bankası onunla birlikte çözeceğim. Birey B almayı düşünmüyorum sınavla alakası olmayan sorular var. Esengeometri iyi
    Kimya LYS konu anlatımlı alacağım bir de.

• hocam geometri olimpiyatlarına girmeyeceksin yeter artık :D şimdi girsen fullersin. sonra iyice gelişip sorularda zorluk arayacaksın daha beter olacak.

aynen kimya soru bankası ben de arıyorum
  • Hocam yazın FEM Simetri'nin ilk kitabını yaptım sadece (üçgenler). Ve biraz zor soru gelince takılıyorum yani geometrim pek iyi değil.
  • Hocam seni geliştirecek kitap Birey B ama illa Birey B olmasın dersen Zafer LYS derim direk.

Audi de haklı ama bazı geocular var, en basit geometri sorusunda bile iki ek çizim yapar öyle sonucu bulur herifçioğulları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Hocam seni geliştirecek kitap Birey B ama illa Birey B olmasın dersen Zafer LYS derim direk.

Audi de haklı ama bazı geocular var, en basit geometri sorusunda bile iki ek çizim yapar öyle sonucu bulur herifçioğulları.

Teşekkürler bakacağım Zafer'e de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Arkadaşlar biliyorum çok konu açılıyor ama dayanamadım
    Geometri soru bankası arıyorum. FEM YGS/LYS soru bankası onunla birlikte çözeceğim. Birey B almayı düşünmüyorum sınavla alakası olmayan sorular var. Esengeometri iyi

kardeş bak bende femin geometri ve analitik geometri ygs-lys soru bankası var ayriyetten birey b geo soru bankası aldım. Zorluk bakımından feminki daha zor geliyor , bireydeki bir adım ötesi sorular felanda güzel yani birde şuana kadar sınavla alakasız bir soruya rastlamadım . Ha şu doğruda açı konusu felan var orda değişik şeyler olabilir ama oranın sadece son testını felan cozdum. Kısaca birey b güzel ek olarak esende alabilirsin. Bir de yapamadıklarını başka bir kagıda çiz boş vaktınde iyice kurcala illaki buluyorsun çözümü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

quote:

kardeş bak bende femin geometri ve analitik geometri ygs-lys soru bankası var ayriyetten birey b geo soru bankası aldım. Zorluk bakımından feminki daha zor geliyor , bireydeki bir adım ötesi sorular felanda güzel yani birde şuana kadar sınavla alakasız bir soruya rastlamadım . Ha şu doğruda açı konusu felan var orda değişik şeyler olabilir ama oranın sadece son testını felan cozdum. Kısaca birey b güzel ek olarak esende alabilirsin. Bir de yapamadıklarını başka bir kagıda çiz boş vaktınde iyice kurcala illaki buluyorsun çözümü :D

Hocam BireyB inceleme fırsatım oldu arkadaşlardan. Bir adım ötesi kısmında çok uçuk sorular var. Eşkenar üçgen oluşturmak gereken sorular olsun, iki üç ek çizimle yapılacak sorular olsun sınavda çıkacak türden soru değil onlar. Ha dersin zaten orta soruları yapıyorum iyice ilerlemek isterim o yüzden Birey B alınabilir bence.

Esen ve Zafer'den birini alacağım teşekkürler öneriler için.

Kimya için önerisi olan var mı? LYS Konu Anlatımlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Kitap önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PRO319

quote:

Hocam BireyB inceleme fırsatım oldu arkadaşlardan. Bir adım ötesi kısmında çok uçuk sorular var. Eşkenar üçgen oluşturmak gereken sorular olsun, iki üç ek çizimle yapılacak sorular olsun sınavda çıkacak türden soru değil onlar. Ha dersin zaten orta soruları yapıyorum iyice ilerlemek isterim o yüzden Birey B alınabilir bence.

Esen ve Zafer'den birini alacağım teşekkürler öneriler için.

Kimya için önerisi olan var mı? LYS Konu Anlatımlı.

buna benimde ihtiyacim var

• Hocam Zafer'de karar kilmissin ama Zafer'in de Birey B'den farki yok ben ona da gozatmadan alma derim. Cizgiustu ygs-lys geo'yu da bir inceleyebilirsin guzel ayarinda bir kitaptir.

Bir de bu Esen geo, ygs-lys soru bankasi mi yoksa kosetaslarindan mi olusuyo? Ara siniflari oyle diye hatirliyorum cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idk18

Hocam Zafer'de karar kilmissin ama Zafer'in de Birey B'den farki yok ben ona da gozatmadan alma derim. Cizgiustu ygs-lys geo'yu da bir inceleyebilirsin guzel ayarinda bir kitaptir.

Bir de bu Esen geo, ygs-lys soru bankasi mi yoksa kosetaslarindan mi olusuyo? Ara siniflari oyle diye hatirliyorum cunku.

Bakacağım zaten almadan. Esen YGS LYS soru bankası olarak gördüm daha önce arkadaşta. Belki dediğiniz gibi olanları da vardır.
  • ben final kullanıyorum soruları gayet de zor. tavsiye ederim.
  • Kimya LYS Konu Anlatım olarak da Birey öneririm hocam sana.
  • Teşekkürler listeye yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.