Şimdi Ara

kitap okumaya yeni başlayan biri için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum. dolayısıyla kitap okurken beni sıkmaması lazım hangi kitabı tavsiye edersiniz ben sherlock holmes düşünüyorum ağır gelir mi

• isabetli bir başlangıç olur hocam keyifle okursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetkilibirabi -- 19 Nisan 2015; 20:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkilibirabi

isabetli bir başlangıç olur hocam keyifle okursunuz

• Cryin kullanıcısına yanıt
    macera kitapları oku - psikolojik çözümlemelere ağırlık veren kitaplardan ziyade betimlemelere ve olaylara ağırlık veren kitaplar oku....
  • Bende sherlockla başlamıştım okumaya hem akıcı hem sade ve efsane ötesi bende ki yeri ayrıdır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Bende sherlockla başlamıştım okumaya hem akıcı hem sade ve efsane ötesi bende ki yeri ayrıdır .

peki serinin ilk kitabı ne ve seri kaç kitaptan oluşuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

quote:

Bende sherlockla başlamıştım okumaya hem akıcı hem sade ve efsane ötesi bende ki yeri ayrıdır .

İlk kitap yok hepsinde hikâyeler var martı yayınları alabilirsin nette vardı sıralaması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İlk kitap yok hepsinde hikâyeler var martı yayınları alabilirsin nette vardı sıralaması

http://www.idefix.com/kitap/sherlock-holmes-seti-5-kitap-takim-sir-arthur-conan-doyle/tanim.asp?sid=FOW1GO1TUH1HVR204OPC

Setin İçindeki Kitaplar

Akıl Oyunlarının Gölgesinde
    Suç Detayda Saklıdır
    Şüphe Asla Uyumaz
    Gerçekler Kanıt İster
    Aklın Şüphesi Suçun Gerçeğidir

böyle galiba sıralama

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.idefix.com/kitap/sherlock-holmes-seti-5-kitap-takim-sir-arthur-conan-doyle/tanim.asp?sid=FOW1GO1TUH1HVR204OPC

Setin İçindeki Kitaplar

Akıl Oyunlarının Gölgesinde
    Suç Detayda Saklıdır
    Şüphe Asla Uyumaz
    Gerçekler Kanıt İster
    Aklın Şüphesi Suçun Gerçeğidir

böyle galiba sıralama

Aynen öyle ben başka yayından başladım şimdiki aklım olsaydı martıdan toplardım .

• Roman okuyun hocam. Tarihe cok ilginiz varsa tarih veya tarih roman kitaplari okuyabilirsiniz.

• İlk kitap kızıl soruşturma ilk onu oku sonra karışık okuyabilirsin iyi bir başlangıçtır ağır gelmez

• Murat kesgin -sihirli kağıt suan google play kitaplardA 2.99 lira
     kitap okumaya yeni başlayan biri için tavsiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Hepsini bırak harry potter serisi ne başla eğer kı dersen ben filmini izledim o zaman şimşek hırsızı ve olimposlular serisini oku zaten ondan sonra dıyeceksın kı ben nasıl bu kadar hızlı kıtap okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkilibirabi

isabetli bir başlangıç olur hocam keyifle okursunuz

ilk okumam gereken sherlock kitabı hangisi.
    ve o kitabın sherlock dizisi veya filmi ile ilgisi varmı
  • Cryin "Olasılıksız" kitabı çok güzel bir kitap dili de akıcıdır, sıkılmadan okursun tavsiye ederim. Baya oldu kitabı okuyalı ama çok ilginç gelmişti bana, filmi çekilse güzel olurdu diye düşünmüştüm.
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    hocam martı yayınlarının setini alabilirsen setini al orda belirtir büyük ihtimalle hangisinden başlayacağını. Benim elime başka bir yayın evinin kitabı geçmişti çeviri çok farkediyor. Filmde geçenler birkaç hikayenin işlenmesi olarak hatırlıyorum. Dizisi ise Sherlock Holmes'un günümüze uyarlanmış hali.
  • fareler ve insanlar
  • İlk okuduğum ve okuduklarım arasından çok kolay anlaşıldığını ve akıcı olduğunu düşündüğüm kitaplardan örnek vereyim. John Verdon'ın ''Aklından Bir Sayı Tut'' olabilir mesela, baya iyidir. Herkesin mutlaka okuduğu ince ve güzel bir kitap olan Tolstoy'un ''İnsan Ne ile Yaşar'' da olabilir. Çocukluğumda okuduğum ve çok beğendiğim aslında büyüklere de hitap eden Aziz Nesin'in ''Şimdiki Çocuklar Harika'' olabilir. Bunlar okuma alışkanlığı kazanmak için gayet uygun kitaplar. Özellikle sonuncusunu size tavsiye ederim.

Ha bir de Emrah Serbes'in kitapları da güzeldir. Genelde ince olurlar ve anlaşılması gayet rahat bir dili vardır. Ondan da ''Her Temas İz Bırakır'', ''Son Hafriyat''(Bu ikisi ayrıca ünlü Behzat Ç. karakterinin ilk ortaya çıktığı kitaplardır) ve ''Erken Kaybedenler''i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzC06 -- 27 Nisan 2016; 21:17:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.