Şimdi Ara

Kitap Arşiv programı Bilen Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3. maddedeki aşamaya gelince ekranın sağında add a cover image for this book yazısının altında dosya seç sekmesi var. Ora tıklanıp bilgisayarınıza indirdiğiniz veya yüklediğiniz görseli aktarabilirsiniz.

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Siteden ziyade program olarak arıyorum arkadaşlar.

Booknizer diye bir program var.Ben yeni kullanmaya başladım program İngilizce gerçi ama ben beğendim bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batwoone -- 28 Temmuz 2013; 22:06:55 >

Orijinalden alıntı: Batwoone

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Siteden ziyade program olarak arıyorum arkadaşlar.

Booknizer diye bir program var.Ben yeni kullanmaya başladım program İngilizce gerçi ama ben beğendim bir bak istersen.

Uzun bir süre program araştırdım, paralı olarak çok güzel ürünler var ama ücretsiz güzel program bulamadım. Bu yüzden Exel'in hazır tablolarından birini kullanmaya başladım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitaplık Takip Programı

Programın Özellikleri

-Kitaplığınızdaki yer alan kitap kayıtları
    -Okuduğunuz kitapların kayıtları
    -Kayıtlara ilişkin istatistiki verileri grafiklerle görüntüleme(Sayfa sayısı, Tür, Okundu/Okunmadı gibi kriterlere göre istatistikler)
    -Tüm verileri liste olarak görüntüleme ve excele aktarma
    -Takas Kayıtları
    -Ödünç verilen kitapların takibi
    -Kitaplardan yaptığınız alıntılar
    -Öğrendiğiniz yeni kelimeler
    -Kişisel hatırlatmalar
    -Detaylı arama
    -Ekitap Okuma

Tam sürüm hakkında bilgi almak için lütfen e-posta adresi üzerinden ulaşın.
    Iletişim için : yasinkurt06@gmail.com

Diğer görüntüler için bu resme tıklayabilirsiniz.

Youtube videosu...
    https://youtu.be/9huRwk15a4Y

Aklınızdaki tüm soruları yasinkurt06@gmail.com ' a atabilirsiniz.Soru ve taleplerinize cevap verilecektir.

Kitap Arşiv programı Bilen Var Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excelbilgi -- 24 Aralık 2017; 22:28:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ev kullanımı için basit ve kullanışlı ücretsiz bir kitap arşiv programı arıyorum.
    Kitap türü ve arama butonları olmalı. Çünkü kitapları tür, isim, yazar olarak olarak
    kaydettikten sonra arama butonu ile istediğim kritere göre arama yapabileyim.
    Yani kaç şiir kitabım var, hangi yazarların hangi kitapları var,arama yaptığımda karşıma çıksın.
    Öneri için teşekkürler.
    Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz/MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3/GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V/SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0/WD 4TB Red/WD Caviar Green 2TB/Samsung 2TB HD203WI/ CORSAIR 400R 80PLUS 750W/ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit/ASUS DRW-24B5ST 24X/S-LINK SL-525 5.25"/HP w2207/LOGITECH G105/LOGITECH G500/THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM/POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE/LOGITECH Z5500/WD 3,5" 3TB+5TB My Book USB3.0 -/WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.