Bildirim
Kitap Alayım Dedim Ama Çok Pahalı 22 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kağıt, baskı ve mürekkep fiyatları arttı.Ben yıllardır uykusuz alıyordum eskiden 1.75 falanken yıllar içinde bugün 4 liraya ulaştı dergi.Ben de almayı bıraktım.Durum böyle kardeşim.İngilizce okuyabilirsen elektronik kitap almanı öneririm amazondan falan.Artık verginin bizi tokatlamadığı yer kalmadı ülkede. -
Hep böyleydi ki fiyatlar,düzenli olarak kitap okurum ve alırım bu fiyatlar hiç değişmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.dr.com.tr/Kitap/3-01/Simon-Kernick/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000711542
14.30₺ ye dr den alabilirsin
Hocam geçenlerde şöyle bir site buldum yalan olmasın ama sanırım ekşisözlükte denk gelmiştim.Kitabı farklı satış sitelerinde aratıp fiyatlarını gösteriyor ucuz bir alternatif olarak ararsan internetten sipariş verebilirsin.
http://kitapmetre.com/ -
1.5 senelik okuma listemi hazırladım şimdi. Yaklaşık 100 kitap var her hafta 1 kitap olarak planladım. Çok para gidecek çok ama akademik kariyer yapmak istediğim için mecburum 😀😀
Biliyorum kitap fiyatları pahalı bu durum benimde çok canımı sıkıyor ama maddi durum iyi ise kitapta çok fazla paraya bakmamak gerektiğini düşünüyorum kitaba kadar nerelere para harcıyoruz 20 lira kitaba versen ne olucak ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 3 Aralık 2016; 17:13:34 > -
Sonrada neden Türkiye'de kitap okuma orani az. Bu yuzden az. Bir kitap nerden baksan en az 15 lira. O da eger inceyse ve süksesi yoksa. Kitap okumak lüksten sayiliyor ne yazik ki.
Kitap okuyupta napcan film izle oyun oyna en son okudugum kitap kibritci kiz
kardeşim geçen daha 9bin dolar mı ne almıştın buna pahalı diyorsun başka bir şey olsa parasına bakmazsin ama kitap oldumu çok pahali geliyor işte bu yüzden bu haldeyiz her şeye para var kitaba gelince pahalı
İnternet üzerinden alışveriş yap fiyatlar uygun örneğin o kitap idefix.com da 13,20 ve kargo 3,90 diye hatırlıyorum. -
Yakinindaki universitelerin kutuphanelerini kullanabilirsin
22 tl bir şey mi ben amazondan 42 liraya aldım 12 dolar:
https://www.amazon.com/gp/product/0553513095 -
Evet pahali
genelde kitap okumuyorum
Okursam da odunc kitap okuyorum
Çok seri kitap bitiren biri iseniz bir sure sonra para sorun oluyor , hele maddi durumu kotu bir öğrenci için dusunun bunu
Kitap da diğer herşey gibi bu ülkede pahalı.
Geçen Nürnberg'de bir kitapçıda özellikle baktım 5.99€, 6.99€, 7.99€ gibi fiyatlarda kitaplar. Hem para değersiz hem birim fiyat olarak dünyanın en kazık ülkesi olduk çomarlar sağolsun. -
internetten pdf sini indir oku kardeş.
Gayet normal bence. Yıllardır böyleydi fiyatlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X