Şimdi Ara

Kitabımdan kısa bir bölüm paylaşmak istedim, sizce güzel mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Öncelikle şunu söylemek istiyorum artık orta çağ atmosferindeki büyülü dünyalar okuyucular için pek bir şey ifade etmiyor. Küçüklüğümden beri fantastik dünyaya ilgili olmama rağmen ben bile çok sıkıldım bunlardan. Artık daha yaratıcı fikirlerle ortaya çıkması lazım yeni yazar adaylarının. Yaşınız kaç, ne kadar çok kitap okursunuz bilmiyorum ama olabildiğince ağırdan alın bu işi. Deneme yazıları, kısa hikayeler yazmadan böyle uzun fantastik bir seri yazmaya kalkışmak çılgınlık. Hele ki yaşınız gençse ve yazma tecrübeniz yoksa işin içinden çıkamazsınız.

Emek vermişsiniz ve isteklisiniz gibi gözüküyor. Benim tavsiyem bu durumu şimdilik kitap için değilde yazarlık yeteneklerinizi geliştirmeniz için kullanmanız. Ayrıca farklı konular bulmanızı da tavsiye ediyorum.

Aslında kitabın başında gelecekte başlıyor daha sonra olay geçmişe dönüyor, açıklayamam bunları tabi :D Kitap bir serinin ilk kitabı olacak ve orta çağ atmosferinde geçecek, zamanla daha teknolojik ve yine büyülü hale gelecek, Yüzüklerin Efendisiyken Star Wars olacak yani.

• http://www.advicetowriters.com/
    önce bu linke daha sonra da sayfaya bakarsan güzel ipuçları var fekat ingilizce
  • Özet?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz yukarı taşınsın bari de, başkalarının da fikirlerini alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph Nightingale

Biraz yukarı taşınsın bari de, başkalarının da fikirlerini alayım

Hadi taşıyalım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: trials_ahmet

quote:

Biraz yukarı taşınsın bari de, başkalarının da fikirlerini alayım

Hadi taşıyalım o zaman

Ben sırtlıyorum başlığı, sen arkadan kaldır başlığın ucunu :D
  • Daha çok kişi okusun, daha çok fikir söylensin istiyorum, evet istiyorum bunu :)
  • Kullandığın isimler hoşuma gitti. Siyah Antlaşma falan. Fakat diyaloglar benim de hoşuma gitmedi. Çok yapmacık. Bir şeyler eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Kullandığın isimler hoşuma gitti. Siyah Antlaşma falan. Fakat diyaloglar benim de hoşuma gitmedi. Çok yapmacık. Bir şeyler eksik.

Yeni halini yakın bir zamanda, büyük ihtimalle bugün yayınlayacam
  • quote:

quote:

Kullandığın isimler hoşuma gitti. Siyah Antlaşma falan. Fakat diyaloglar benim de hoşuma gitmedi. Çok yapmacık. Bir şeyler eksik.

Yazılarınız kaç sayfa oldu şuana kadar? Meraktan soruyorum. Başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerdeniz B.

quote:

quote:

Yazılarınız kaç sayfa oldu şuana kadar? Meraktan soruyorum. Başarılar...

Kafamdaki yazılar sayfalarca, 800 sayfa kadar, kağıda geçirdiklerim ise 10 sayfa kadar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.