Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2025) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
241
Favori
122.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

@balomer

O paraya içi polar olan daha ucuza 3in1 montlar mevcut.

https://urun.n11.com/mont-yelek-ceket/the-north-face-evolve-ii-triclimate-erkek-mont-lacivert-P192543691

İki de aynı korumayı sağlar.

@Instant Crush

Dostum sen şimdi zevkine göre mont anlatıyorsun, birde bütçeni sunuyorsun bütün bunlar alabileceğin mont kısımlarını çok fazla daraltıyor, benim sana yardımcı olabileceğim konu nasıl bir mont alman gerekir konusu. Bütçene de en uygun olanları söyleyebilirim. Bütçene uygun olur zevkine uygun olmaz, zevkine uygun olur bütçene olmaz oralarda kararı sen vereceksin.

Üşümemek istiyorsan dolgulu mont almalısın.

Bu dolgulardan, elyaf, polyester, kaz tüyü, primaloft olarak bulabilirsin.

En iyisi kaztüyü montlarlardır onlarda malasef çok pahalı ülkemizde.

Örnek teşkil etmesi açısından

WEDZE MONT

Bu mont seni fazlasıyla korur ama işte zevkine uyar mı bilemem.

WEDZE MONT 2

Bu mont da aynı şekilde fiyat performans olarak çok üst düzeydir.

SİYAH QUECHUA

Bu da 3.mont, altına bir kazak giyerek işe giderken asla üşümeyeceğine emin olabilirsin.

Senin bakacağın markalar, Wedze, Solognac, Tribord, QUECHUA bu 4 marka.
    hocam mesajınızı hemen ertesi gün görüp denemeye gitmiştim montları ancak yazmak aklımdan çıkıvermiş. tüm tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

• www.noradrenalin.net
    Noradrenalin (Ürünler)
    https://www.noradrenalin.net/urun/m-borod-hoodie-t92vdzmn8

Beyler bu iki üründe mağaza da aynı fiyatta ve %40 indirimle 390 tl ye geliyor. Sizce bu ürünler bu kadar eder mi? Bir de hangisini tercih edersiniz? Birisi kapişonlu birisi kapisonsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @burak_5866 Sonbahar ve ilkbaharda giymek için bunlar. Onu bilerek alınız. Kışın sizi korumaz. Kapşonlu olanı rüzgarlı havalarda extra koruma sağlar.
  • quote:

@burak_5866 Sonbahar ve ilkbaharda giymek için bunlar. Onu bilerek alınız. Kışın sizi korumaz. Kapşonlu olanı rüzgarlı havalarda extra koruma sağlar.
    Evet inceledim ürünleri de. Kışın ancak ara katman olarak kullanılır. Sizin tercihiniz hangisi olurdu. Renk mi kapson mu? İkisi de aynı fiyatti. Normalde Kapsonlu olan daha pahalı. Ama rengi gri çok hoşuma gitmedi benim sizin düşünceniz nedir onu soruyum dedim. Gri rengi iyi duruyor mu sizce kapson artısı da var? Yoksa turkuaz rengi hoşuma gitti onu mu alsam kararsiz kaldım. Ayrıca %40 indirim iyi fiyat mı by ürün için 390 tl ederler mi?

• @burak_5866

Ara katman olarak da kullanamazsınız. Softsheller sadece çok soğuk olmayan mevsim şartlarında dış kabuktur. İçinize giyer üzerine başka birşey giyerseniz sizden ısı çalar.

Bunun dışında zevk meselesi gerisi

Gri rengi daha çok severim ben. Seçeceğim gri olurdu koruma ve diğer etkenler dışında.
  • Merhaba hocam Ben makedonya’da yaşıyorum burası kışları çok soğuk oluyor

Sıcak tutucak güzel bi The North Face mont istiyorum

Bütçem 1000-1200 TL civarı arasında , önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

Merhaba hocam Ben makedonya’da yaşıyorum burası kışları çok soğuk oluyor

Sıcak tutucak güzel bi The North Face mont istiyorum

Bütçem 1000-1200 TL civarı arasında , önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden
    O bütçeye acaba makedonya'da daha ucuza bulabilirmisiniz.

Tükriye'de fiyatlar çok uçuk.

Bir kaç model atıyorum linklerini inceleyebilirsin.

WEDZE

SIBIR 500

Sibir 500 fiyat performans olarak en iyi mont. Üsteik yağmur geçirmez olması da harika.

F/p olarak alabileceğin en iyi iki mont bunlar.

Makedonya'da belki uygun fiyata varsa Tnf McMurdo parka tavsiye ederim. Kış için en iyi mont piyasadaki.

Sanırım şu anda indirimli hali 1.800 civarı Türkiye'de

Dipnot:Makedonya'ya gitmiştim, güzel memleket :)

• quote:

O bütçeye acaba makedonya'da daha ucuza bulabilirmisiniz.

Tükriye'de fiyatlar çok uçuk.

Bir kaç model atıyorum linklerini inceleyebilirsin.

WEDZE

SIBIR 500

Sibir 500 fiyat performans olarak en iyi mont. Üsteik yağmur geçirmez olması da harika.

F/p olarak alabileceğin en iyi iki mont bunlar.

Makedonya'da belki uygun fiyata varsa Tnf McMurdo parka tavsiye ederim. Kış için en iyi mont piyasadaki.

Sanırım şu anda indirimli hali 1.800 civarı Türkiye'de

Dipnot:Makedonya'ya gitmiştim, güzel memleket :)

Alıntıları Göster
    Merhaba, beni uzun bire süre götürebilecek bir north face kışlık bot arıyorum önerebileceğiniz modeller var mıdır acaba?

• @Oscar Nixon

North Face botlar malasef çok kalitesiz ve kötüler.

Bot u uzmanlık alanı ayakkabı olan markalardan almak gerekir.

Kışlık gerçekten sağlam bir bot arıyorsanız.

Asolo, Aku ve Merrel

Bu 3 marka gerçekten çok kaliteliler.

Hele Aku bir tane bot alırsın 10 sene vura vura giyersin.
  • Nick-konu uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

Nick-konu uyumsuzluğu
    Yaz gelmeden iyi karpuz nasıl anlaşılır o konuyu da açacam
  • Bu havalarda giymek ıcın nefes almasına dikkat edin derım Decathon ‘dan alınanların çoğu konuda ortalama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Daha gecen sene %60-70 daha ucuzdu bu yuzden artık kampanya beklesek bile ucuza:uyguna bulamayacagız malesef

Columbia WM1207 Heather Canyon Erkek Ceket

Bu modeli 200-250 civarına yakayabilirsem alacağım.Şu anda 360 civarı

CRAGHOPPERS 365 ÇOK FONKSIYONLU 5IN1 KAPÜŞONLU MONT CMP257
    www.atlaskamp.com
    Craghoppers 365 Çok Fonksiyonlu 5in1 Kapüşonlu Mont CMP257 | Atlas Outdoor | Kamp Ekipmanları, Outdoor ve Doğa Sporları
    https://www.atlaskamp.com/craghoppers-365-cok-fonksiyonlu-5in1-kapusonlu-mont-cmp257-11307.html

Bu nasıl ki acaba ? Yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 18 Mart 2019; 2:34:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Ürünü deneyen bilen kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Birde en ucuz nerede buluruz bu ürünü? Sarı rengi çok hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

https://www.kutupayisi.com/urun/dolomite-steinbock-su-gtx-erkek-bot-sari-siyah-44?gclid=Cj0KCQjwy97qBRDoARIsAITONTIAnr85heP8BrUsLeY0HtJYcZ4kQd-edugVYA_f4Q6f1NurTV9THpMaAotyEALw_wcB

Bu Ürünü deneyen bilen kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Birde en ucuz nerede buluruz bu ürünü? Sarı rengi çok hoşuma gitti.
    Mükemmel bir ürün. Ucuzunu bulmanız bu dolar kurunda çok zor. Belki yurt dışından alabilirseniz daha uyguna gelebilir.

Hocam YDS'nin botları iyi mi? Kış + yağmuru bol bir kampüse gideceğim. 400-500'e kadar çıkabilirim. Sizce YDS almalı mıyım, sizin tavsiyeniz nedir? O dediğiniz gore Tex falan yazmıyor ama . Bir de çoraptan içliğe kadar tavsiye alabilirim , uzun kaşe kaban da seviyorum ama soğuktan koruma anlamında kötüler biraz. İyileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 22 Ağustos 2019; 0:35:37 >
  • Hocamlar merhaba,Bu sene odtü'yü kazandım 5 sene boyunca orada olacağım.Önerebileceğiniz bir mont var mı Ankara havasına göre max 400 civarı bütçem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 22 Ağustos 2019; 14:52:0 >
  • @Abdülhak Hamit Tarhan

YDS botlar iyidir f/p bazında. YDS ODIN GTX alabilirsin.

Konu da yazdım çorap ve içlik için, oraya bakarak fiyatı sana uygun olanları alabilirsin. Kullanım yeri zamanı değişiyor çünkü içlik ve çorap konu olduğunda.

@yag1z41

hiç düşünmeden al.

Tamamdır hocam, gördüm. Sağ olun. Odin GTX harici f/p öneriniz var mı, o fiyattaki en iyi ürün o mudur kar, kış, yağmur için? Karda kayma yapmaz umarım. Yokuştan yuvarlanmayalım

Kaşe uzun kabanlar sanırım koruma anlamında kötüler. O konuda tavsiyeniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 24 Ağustos 2019; 3:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

Tamamdır hocam, gördüm. Sağ olun. Odin GTX harici f/p öneriniz var mı, o fiyattaki en iyi ürün o mudur kar, kış, yağmur için? Karda kayma yapmaz umarım. Yokuştan yuvarlanmayalım

Kaşe uzun kabanlar sanırım koruma anlamında kötüler. O konuda tavsiyeniz var mı?
    AKU ve ASALO botlara da bakabilirsin ama fiyatları daha pahalıdır.

Kaşe kabanlarda kumaşında yada içinde keçe olan modelleri seçersen soğuk mukavemeti daha iyi olur. Deve tüyünden yapılanlar da iyidir. Ama konu kaşe olunca fiyatlar çok uçuk oluyorlar. Gerçekten soğuktan koruyan kaşe kabanlar ciddi fiyatlara çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.