Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2025) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.315
Cevap
241
Favori
122.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cansinos

Sibir 500ü decathlon mağazalarında bulamadım maalesef. 3in1 montlar hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
    İçi kaz tüyü olanlar sizi çok iyi korur. Üstelik 3 mevsim giyebilirsiniz. Tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim önerileriniz için
  • Taa 2017 Ekim ayında karar verdiğim 3 model vardı Artık bir tanesini almak için geçen gittim TNF Mountain Light Triclimate 3in1 modeli.Ama kalmamış ! Yani tabi diyeceksiniz 2 yıl geçti diye de yine bulunuyor hani

Parka olan modeli vardı bir de.O da kalmamış.Ayrıca parka kullanacak kadar hava yok 2 yıldır İstanbul'da.

Bot bakayım bari dedim..3 yıldır bot arıyorum yine çözümsüz çıktık !

Bu kış hem bot hem mont almam lazım arık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Taa 2017 Ekim ayında karar verdiğim 3 model vardı Artık bir tanesini almak için geçen gittim TNF Mountain Light Triclimate 3in1 modeli.Ama kalmamış ! Yani tabi diyeceksiniz 2 yıl geçti diye de yine bulunuyor hani

Parka olan modeli vardı bir de.O da kalmamış.Ayrıca parka kullanacak kadar hava yok 2 yıldır İstanbul'da.

Bot bakayım bari dedim..3 yıldır bot arıyorum yine çözümsüz çıktık !

Bu kış hem bot hem mont almam lazım arık
    geçen sene benim mont 1600 tl idi bu sene 1200 e düşmüş içim gitti sormayın :D

Sizin aradığınız model TNF nin bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

geçen sene benim mont 1600 tl idi bu sene 1200 e düşmüş içim gitti sormayın :D

Sizin aradığınız model TNF nin bu arada.

Alıntıları Göster
    Aynen.Bulsam alacağım artık.Almak şart çünkü. Olanların bedeni yok.

Diğer modeller ise Evolution mesela içinde polar var bu sıkıntı ,ben istemiyorum.10 dk soğuktan korunuyorsun iyi hoş ama biraz hareket sonrası terlemeye başlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Ağustos 2018; 22:0:40 >
  • quote:

Aynen.Bulsam alacağım artık.Almak şart çünkü. Olanların bedeni yok.

Diğer modeller ise Evolution mesela içinde polar var bu sıkıntı ,ben istemiyorum.10 dk soğuktan korunuyorsun iyi hoş ama biraz hareket sonrası terlemeye başlıyorsun.

Alıntıları Göster
    Üründen ben oldukça memnunum. Aşırı bir kış yaşamayınca hareket halinde terletme yapabiliyor. Onada koltuk altında fermuarlar var. yarı yarıya kadar açtığım zaman herhangi bir ter sorunu yaşamadım.

Siteleri kontrol edin illaki bir yerlerde vardır hocam.

• Mountain modeli iyi zaten bayagı baktım sıtelerde ama gorunmuyor Diğerleri ıcın acaba mı dıyorum onlara bakacagım artık .

Neleri farklı falan bakmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salomon X Ultra Gore-Tex geçmiş kışı Salomon Ultra bilmem ne modelleri ile geçiren var mı ? Özellikle İzmir İstanbul Ankara gibi yerler için soruyorum

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Salomon xa pro mid kullanıyorum İzmir 'de harika bir bot. Çok hafif ve su geçirmiyor oldukça sıcak tutuyor. İzmir zaten aşırı soğuk olmuyor bir bot için çok yteterli . Almaya niyetiniz varsa alın çünkü yeni sezon çok pahalı olacak kurlardan dolayı. Ayrıca ayakkabının tabanı ortholite olduğundan koku da yapmıyor ve spor ayakkabı rahatlığında

• mesut777 kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın , çok uçacak.Alacağım zaten artık da İstanbul'da fazla kış olmuyor.Kar oluyor o kadar.
    XA Pro aklımda ama kar şartları da önemli.Bir sürü benzer modeli var Salomon'un.

1 hafta içinde karar verip alacağım
  • mont için.

Terletmemesi ,nefes alması , yağmur kar suyunu toplamaması çok önemli.Üzerinden kayması lazım.Toplu taşıma kullanıyoruz çünkü.Bu bakımdan karar verdiğim TNF modellerinin de kalmamış olması üzerine 3 yeni model belirledim.

The North Face Zaneck

United Kingdom
    Men’S Zaneck Jacket | The North Face
    https://www.thenorthface.co.uk/shop/en-gb/tnf-gb/mens-zaneck-jacket-2tui

İstanbul şartlarında fazla gelebilir mi emin değilim ? Kış yine hafif geçerse belki kullanmam bile ?

Vaude Caserina 3in1

Vaude Limford

Caserina modelini denemedim Cuma günü deneyeceğim.Limford modeli ise yukarıda yazdığım gibi denedim ama işte tamamdır diyemedim.Kolları bilek kısımları biraz rahatsız geldi.

Regatta marka Skyber modeli var daha uygun fiyatı

900 civarı verebilirim ama 600-700 civarında olursa mont bütçesi daha rahat ederim.Vaude marka diğer modellerini bilmiyorum.Aslında marka hakkında bilgim yok.

Escape Light modeli var daha ince sanırım ve fiyatı da daha uygun.Kintail III 3in1 var o da 900-1200 aralığında. Idris var 3n1 ama o da parka ve fazla gelebilir ?

Bot için ise

Salomon XA-Pro / 3D / Ultra modelleri aklımda.Normal spor tarzında olanlar.Seçenekleri çoğaltmak adına 3-5 TNF bot modeli ekliyorum ,sormak istiyorum.

M Litewave Fastpack Mid Gtx

Yalı Spor
    404 Sayfa Bulunamadı | Yalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
    https://www.yalispor.com.tr/the-north-face-m-litewave-fastpack-mid-gtx-erkek

karspor.com.tr
    Türkiye'nin Lider Kayak, Snowboard, Outdoor, Kamp ve Spor Malzemeleri Online Satış Sitesi
    https://karspor.com.tr/-8325

The North Face M Litewave Fastpack Mid Gore Tx

www.karspor.com.tr
    Türkiye'nin Lider Kayak, Snowboard, Outdoor, Kamp ve Spor Malzemeleri Online Satış Sitesi
    https://www.karspor.com.tr/the-north-face-m-litewave-fastpack-mid-gtx-erkek-bot-9045

United States
    MEN'S LITEWAVE FASTPACK MID WATERPROOF | United States
    https://www.thenorthface.com/shop/mens-litewave-fastpack-mid-waterproof-nf0a2yb8#hero=0

The North Face M Thermoball Versa

www.karspor.com.tr
    https://www.karspor.com.tr/the-north-face-m-thermoball-versa-erkek-ayakkabi-10020

--

Fastpack modelinde yabancı site yorumları olumlu ama bizim sitelerde ıslak zeminde kaydıyı sık sık yazılmış ?

Bir de Salomon bilek tarzı bot modellerini ekleyeyim

Salomon Deemax 3

Salomon Authentıc Ltr Gtx®

www.maceracumhuriyeti.com
    Macera Cumhuriyeti Outdoor Ürünler - Outdoor Ayakkabı Kamp
    https://www.maceracumhuriyeti.com/Salomon-Authentic-LTR-GTX-Erkek-Ayakkabi_32292.html

www.sportive.com.tr
    SALOMON AUTHENTIC LTR GTX® OUTDOOR BOT
    https://www.sportive.com.tr/salomon-authentic-ltr-gtx-l39466800

Herkese iyi bayramlar

• Hocam solognac hep avcı montu tipinde. Başka fiyat performans önerin var mı?

Ankara şartları için soruyorum ama üşüyen birisi değilim. Zaten dışarıda çok kalmıyorum otobüs falan derken dışarıdayken de genelde hareket halindeyim ve mont kalınsa çok terliyorum. Rüzgar asıl sıkıntı Ankara'da. Bir de öğrenciyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofire

Hocam solognac hep avcı montu tipinde. Başka fiyat performans önerin var mı?

Ankara şartları için soruyorum ama üşüyen birisi değilim. Zaten dışarıda çok kalmıyorum otobüs falan derken dışarıdayken de genelde hareket halindeyim ve mont kalınsa çok terliyorum. Rüzgar asıl sıkıntı Ankara'da. Bir de öğrenciyim.
    Ben de yazayım , sana mont değil softshell iyi bir sofshell yeterli gelebilir sanırım ? Ama karlı havada giyecek 2.bir üst yoksa başka.

• quote:

Ben de yazayım , sana mont değil softshell iyi bir sofshell yeterli gelebilir sanırım ? Ama karlı havada giyecek 2.bir üst yoksa başka.

Kış için fazla ince gibiler hocam. Ankara'da asıl sorun rüzgar ama rüzgar olmasa da soğuk zaten.

Edit: Böyle yazdım ama hiç kullanmışlığım yok. Normal ceket gibi gözüktüğü için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 23 Ağustos 2018; 17:01:39 >
  • @Üzülmedin mi

Onların kamuflaj olmayanları gayet şık duruyor aslında

quechuamarkasının içi polar dışı yağmurluk olanlara bakabilirsin.
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bir de benim yukarıda yazdığım mont modellerine bir fikir verebilir misin ?

Lafuma Access 3 in 1 İçi Çıkabilir F Ceket Lfv11227 0247 - Macera Cumhuriyeti Outdoor Ürünler - Outdoor Ayakkabı Kamp
    Lafuma Access 3 in 1 İçi Çıkabilir F Ceket Lfv11227 0247 - Macera Cumhuriyeti Outdoor Ürünler - Outdoor Ayakkabı Kamp
    https://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma-Access-3In1-F-Ceket_32674.html

bir de şu var..Lafuma 3n1 ceketleri hakkında hiç bilgim yok .Lafuma sadece çantaları iyidir diğerlerini bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Üzülmedin mi

quote:

Kış için fazla ince gibiler hocam. Ankara'da asıl sorun rüzgar ama rüzgar olmasa da soğuk zaten.

Edit: Böyle yazdım ama hiç kullanmışlığım yok. Normal ceket gibi gözüktüğü için yazdım.

Bilirim Ankara soğunu
    İnce olan ama fazlasını veren gerçekten de rüzgarı kesen modeller var.Ince olması daha iyi yanı bazı durumlarda .Kat kat giyin ama araç vasıtya bındığınde 10 dk terlemek sınır bozucu oluyor

• quote:

Arkadaşım bir de benim yukarıda yazdığım mont modellerine bir fikir verebilir misin ?

https://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma-Access-3In1-F-Ceket_32674.html

bir de şu var..Lafuma 3n1 ceketleri hakkında hiç bilgim yok .Lafuma sadece çantaları iyidir diğerlerini bilmem
    Lafuma gayet iyidir, fiyat performans olarak da ülkemizde tercih edilecek bir marka.

Üşümek birde kişiden kişiye çok değişiyor.

Ama kesinlikle kış için 3in1 montlar en uygunu. Çok üşüeyen biri olursa içi kaztüyü olanı değilse polar olanı alması doğru tercih olacaktır.

Bu arada botlardan hepsini alabilirsin. Salomon un botları gerçekten kaliteli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Üzülmedin mi

quote:

Bilirim Ankara soğunu
    İnce olan ama fazlasını veren gerçekten de rüzgarı kesen modeller var.Ince olması daha iyi yanı bazı durumlarda .Kat kat giyin ama araç vasıtya bındığınde 10 dk terlemek sınır bozucu oluyor

Haklısın hocam. Marka ya da model önerin var mı peki? Ne kadar az versem o kadar iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

@Üzülmedin mi

Onların kamuflaj olmayanları gayet şık duruyor aslında

quechuamarkasının içi polar dışı yağmurluk olanlara bakabilirsin.

O yeşile kıyafet uyduramam hocam ya :D Baya askeri kıyafet gibi duruyor.

Edit: Şu yeşil fena da değilmiş aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 23 Ağustos 2018; 22:43:26 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.