Şimdi Ara

KISKANÇLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siz kıskanınca nefarkediyo ki boşuna kıskanmayın

bence..........
  • Hepinize teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhtpoz

quote:

Orjinalden alıntı: mobile

quote:

quote:

Kıskançlığı nasıl yenebiliriz?Aşırı kıskançlık var bende,ama her konuda kıskanma değil.Kız arkadaşımı aşırı kıskanıyorum dolayısıyla onu da üzüyorum.Çok ciddi bir ilişki içindeyim,evliliğe giden.Bunu hastalık haline getirmeden önerisi olan var mı?

sana tavsiyem arkadasim kiz arkadasini cok iyi taniman ve ne yaptigin da nasil tepki veriyor etkiye tepki meselesi yani ona gore hareket etmen , her kadin ayni degildir kimininki koslanir kimininki cildirir sen kiz arkadasini coz ve birazda kendine guven , kendine guvenmeyen erkekler cok kiskanc olur o kadar bucurmusun arkadasin baska erkeklere baksin, sanmiyorum neden dersen demeki kizin tipisinki senle cikmis ok

hayır başkalarına bakmakla ilgisi yok,o konuda o kadar eminim ki şüphem bile yok.Sadece başka bakışlardan rahatsız oluyorum,yani benimleyken tabii ki böyle bir durum yok ama dışarıda yalnızsa falan.Bunu da engelleyemem,kabullenmek zorunda mıyım?

kiz arkadasina baska erkeklerin bakmasini engeleyemesin bunu bir kerek aklindan cikar , ama birde soyle dusun sevgilin sana o kadar sadik ki bir erkek baktiginda o nu gormezcelikden geldiginde bakan erkek ne dusunur " ne sansli erkek arkadasi var yada sevgilisi var yada kocasi var" bu arada sansli sen olacaksin yani hemcinslerin uzaktan uzaga sana inrenecek , ama genede olay sende bitiyor sen kiza o guveni vereceksin kizibunaltirsan uff ya olmazki boyle hayatimi zehirmi edecegim diye bilir, benim birde erkeklere soyle bir tavsiyem olacak bir abla olarak karsinizdakini kiz ,erkek olarak gormeyin benim basima gelse ben ne yapardim o da aynisini yapar demelisiniz ben yapabilirim o yapamaz derseniz yaniliyorsunuz zamane oyle degil anca kendinizi aldatirsiniz benden soylemesi

aslında başkası adına konuştuğumda ben de böyle konuşuyorum.Mesela senin erkek arkadaşına bakıldığını düşünmen sana hiç rahatsızlık vermez mi?

• birden faazla kişiyi seversen ve birden faazla çıktığın olursa kıskançlık falan kalmaz sende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

birden faazla kişiyi seversen ve birden faazla çıktığın olursa kıskançlık falan kalmaz sende.

birden fazla kişiyi sevemezsin,diğer dediğini yapmak içinse şerefsiz olmak lazım maalesef ben değilim.
  • Yakışıklı bir arkadaşınla anlaş ayartmaya çalışşsın

baktı olmadı

O zaman kıskançlık yapmazsın çünkü gereksizdir bilirsin

baktı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliManyakAdam -- 9 Temmuz 2006; 18:13:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam

Yakışıklı bir arkadaşınla anlaş ayartmaya çalışşsın

baktı olmadı

O zaman kıskançlık yapmazsın çünkü gereksizdir bilirsin

baktı oldu

dediğim gibi o konuda şüphem yoqqqqqq

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıskançlığı nasıl yenebiliriz?Aşırı kıskançlık var bende,ama her konuda kıskanma değil.Kız arkadaşımı aşırı kıskanıyorum dolayısıyla onu da üzüyorum.Çok ciddi bir ilişki içindeyim,evliliğe giden.Bunu hastalık haline getirmeden önerisi olan var mı?

sana tavsiyem arkadasim kiz arkadasini cok iyi taniman ve ne yaptigin da nasil tepki veriyor etkiye tepki meselesi yani ona gore hareket etmen , her kadin ayni degildir kimininki koslanir kimininki cildirir sen kiz arkadasini coz ve birazda kendine guven , kendine guvenmeyen erkekler cok kiskanc olur o kadar bucurmusun arkadasin baska erkeklere baksin, sanmiyorum neden dersen demeki kizin tipisinki senle cikmis ok

hayır başkalarına bakmakla ilgisi yok,o konuda o kadar eminim ki şüphem bile yok.Sadece başka bakışlardan rahatsız oluyorum,yani benimleyken tabii ki böyle bir durum yok ama dışarıda yalnızsa falan.Bunu da engelleyemem,kabullenmek zorunda mıyım?

kiz arkadasina baska erkeklerin bakmasini engeleyemesin bunu bir kerek aklindan cikar , ama birde soyle dusun sevgilin sana o kadar sadik ki bir erkek baktiginda o nu gormezcelikden geldiginde bakan erkek ne dusunur " ne sansli erkek arkadasi var yada sevgilisi var yada kocasi var" bu arada sansli sen olacaksin yani hemcinslerin uzaktan uzaga sana inrenecek , ama genede olay sende bitiyor sen kiza o guveni vereceksin kizibunaltirsan uff ya olmazki boyle hayatimi zehirmi edecegim diye bilir, benim birde erkeklere soyle bir tavsiyem olacak bir abla olarak karsinizdakini kiz ,erkek olarak gormeyin benim basima gelse ben ne yapardim o da aynisini yapar demelisiniz ben yapabilirim o yapamaz derseniz yaniliyorsunuz zamane oyle degil anca kendinizi aldatirsiniz benden soylemesi

aslında başkası adına konuştuğumda ben de böyle konuşuyorum.Mesela senin erkek arkadaşına bakıldığını düşünmen sana hiç rahatsızlık vermez mi?

benim erkek arkadasim yok esim var esimede birisi bakarsa rahatsiz olmam esim birine bakarsa rahatsiz olurum esim benim yanimda bakarlarsa baksinlar niye olacagimki? onun icinde ayni sey gecerli . gecenlerde esim le alis verise cikmistik o arabaya aldiklarimizi birakmak icin gitmisti bende vitrindeki seylere bakiyordum ikitane erkek gelmis takilmis ben farketmemisim esim tabi sinirlendi orda tartisma cikti ama bana yansitmadi onlarla tartisdi bagirdi onlar ozur diledi gitdiler abartacak birsey yok olayi buyutseydi eve gelincede devam etseydi sebep benmisim gibi rahatsiz edici olurdu seninkide en fazla bu kadar olmali hic bir sey yapma demiyor kimse sana sen turk erkegi kiskanacak biraz tabi

işte o iki denyo gibi şerefsizler yüzünden bu hale düştüm ben abazan dolu dışarısı.Böyle insanlar kaybetmeye ve ezilmeye mahkum terliksi hayvanlardır. ohhh.Eşin yine mantıklı davranmış,umarım başıma gelmez.Ben pek sakin olamazdım.Size evliliğinizde mutluluklar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.