Şimdi Ara

Kıskanç Arkadaş Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alışırsın azizim ben odtü kazandığımda 2 yakın arkadaşım dediğim kişi benle iletişimi kesti ben de yol ver gitsin dedim...
    Hatta bir tanesiyle dün arabayla önünden geçtim başını çevirdi göz göze gelmeyelim diye
    Üstte arkadaşlık güzellemesi yapanlar üni ye başlasın görecem ben onları 3 5 defa kazığı yesinler kendilerine gelirler

Alış bunlara daha iş hayatına başladığında neler göreceksin normal şeyler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 4 Ağustos 2018; 11:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi de her şey okul ya da maaş ya da mertebe değil ki hayır sen kendini onun yerine koy diyorlar ama o kötü yaptı diye benle konuşmuyorsa bu benim ondan kötü yapmamı istiyordu demek, yani o da iyiliğimi düşünmüyormuş....

Senin bahsettiğin arkadaşların nereyi kazandı hocam

• Pisagorunsozlugu P kullanıcısına yanıt
    Orasını bilemem tabi. Ben ihtimalleri söyledim. Onun yaptığı yanlışsa da senin de yediğim içtiğim deyip neden konuşmadığını tam olarak bilmeden arkadaşını kıskanç diye nitelendirmen ve bunun için konu açman pek doğru sayılmaz bence. Bunu belirttim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben sonucumu söyleyene kadar hala kardeşim diyorsa sonra birden soğuyorsa benim ondan kötü yapmamı istediğini gösterir bu

• Up

• Pisagorunsozlugu P kullanıcısına yanıt
    Biri 100 küsür binle necmettin de saçma bir bölüm

öbürüde dokuz eylül pdr

Dokuz eylüldekiyle yine de bir iletişimimiz var ama diğeriyle sokakta görsek görmezden geliriz sanırım ki ben bu insanla yediğim içtiğim ayrı gitmedi ki ben onunla konuşurdum hala iletişimimiz devam ederdi kendisi böyle yapmasa.

Vallaha ben herşey okul maaş bilmem ne demedim insanlar ne düşünerek böyle yapıyor kendilerine sormak gerek

Zaten şöyle de bir gerçek vardı benim onlardan daha iyi yapacağım zaten barizdi sadece sonuç gelince bir triplere girdi millet

• 13 yıldır arkadaş olduğum biri var. Kimi zaman o benim başarımı kıskanmıştır kimi zaman da ben onun güzelliğini kıskanmışımdır. İnsanız sonuçta, doğal şeyler bunlar. Empati yapınca aslında o kadar da haksız olmadıklarının farkına varıyorsun, emin ol

• Öyle insanlar oluyo hırslı çok insan var takma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Alışırsın azizim ben odtü kazandığımda 2 yakın arkadaşım dediğim kişi benle iletişimi kesti ben de yol ver gitsin dedim...
    Hatta bir tanesiyle dün arabayla önünden geçtim başını çevirdi göz göze gelmeyelim diye
    Üstte arkadaşlık güzellemesi yapanlar üni ye başlasın görecem ben onları 3 5 defa kazığı yesinler kendilerine gelirler

Alış bunlara daha iş hayatına başladığında neler göreceksin normal şeyler bunlar
    Bunu ozellikle kızlar yapıyor nedense çok ilginç bir hadise niye kesiyorlar konusmayi anlamiyorum

• S T A Y S kullanıcısına yanıt
    Aslında kız olanla hala konuşuyorum pdr okuyor hemcinsim olan bir triplere girip kesti konuşmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 5 Ağustos 2018; 0:51:48 >
  • solidsnake99 kullanıcısına yanıt
    Evet benim arkadaslarimin cogu daha sonucumu bilmiyor soylemedim uzgunler cunku.

• Var böyle adamlar kardeşim ben de şaşırmıştım ilk başta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 8k yaptım yakın arkadaşım 3k bir diğer arkadaşım da 492 yaptı.Sürekli arayıp gurur duyduğumu çok iyi okullar geleceğini belirttim.Hatta burslar konusunda haberdar etmeye bile çalıştım.

Sevgimizi ve ya üzüntümüzü arkadaşlarımızla yaşayamayacaksak ve ya paylaşamayacaksak ne diye arkadaş oluyoruz ki?
  • Aynen öyle hocam bizim iki kafa dagitmamiza laflamsya ihtiyacımız var o benden iyi de yapsaydı beni ilgilendirmez ben onla gülmek eglenmek zor zamanda dertlesmek icin oturuyorum yani

• S T A Y S kullanıcısına yanıt
    Anlattigim kisi erkek, bir de görsen normalde rahat umursamaz falan biri...

• Sonuçlar açıklamalı kaç gün olmuşki seni arayıp gırgır mı yapacak çoçuk üzülmüş olmazmı belki ailesinde üzülmüştür ilk günden çocuğa mesaj atmışsın devamlı bir de bence arkadaşına ayıp eden sensin

• Bir söz vardı hangi film hatirlayamadim "arkadaşıniz sizden kötü sonuç alırsa uzulursunuz ama arkadaşınız sizden iyi sonuç alırsa daha çok uzulursunuz" öyle biseydi işte
    Şimdi diyorsun ya her şeyimiz beraber yediğimiz yemek bulunduğumuz mekan beraber geçiren saatler dersler... o neden yapamadı düşünsene bı ya herşeyiniz beraber guluyorsunuz konuşuyorsunuz ama o senden iyi yapıyor insanin gururu kırılır benim neyim eksik ben neden başarılı olamadım vs bu çok özgüven kırıcı bişey bence arkadaşınız sizi ya da bir başkasını kıskanmıyor sadece neden aynı şeyleri yapmasına rağmen yeterli olmadığı konusunda çok üzgün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.