bende hızlı bir şekilde dosya aktarımını yapamadım. Acaba gönderenle alan aynı uzantılı mail adresi mi (my net vb)kullanmak zorunda
quote:
Orjinalden alıntı: ALTILIM
bende hızlı bir şekilde dosya aktarımını yapamadım. Acaba gönderenle alan aynı uzantılı mail adresi mi (my net vb)kullanmak zorunda
Mail adresi ile alakası yok.Senin upload hızın düşük olabilir belki.
FileSharing Professional Edition programının 1.2 sürümü çıktı.Bilgileri ve indirme linkini güncelledim.
İyi Forumlar...
ben bunları yükllemekte çok mu geç kaldım ne
Saolası, paylaşımlar her zamanki gibi güzel yine,
Teşekkürler.
Bu kotadan yiyo mu?Yani 1 gblık dosya göndersek hem karşı taraftan hem bizden 1 gb mı yiycek?
ayrıca kotadan yiyosa dosya alırken downland gönderrkende upload mı yapmış oluoruz
Eğer dosya gönderirseniz kotadan yemez çünkü upload yapmış oluyorsunuz.Dosya alırken kotadan yer birşey indiriyorsunuz çünkü.
arkadaslar 1 gb lık dosyaı ne kadar zamanda gonderıo bılgınız varmı bızde ona gore kuralım
quote:
Orjinalden alıntı: armutlu
arkadaslar 1 gb lık dosyaı ne kadar zamanda gonderıo bılgınız varmı bızde ona gore kuralım
Senin gönderme hızın ne ise o hızda gönderir.Upload hızın 50 kb ise karşı tarafta maksimum 50 kb hızla çekebilir.Buda 1 gb'lık bir dosya için yaklaşık olarak 10 saati bulur heralde.
hoca paylaşım için teşekkürler ancak beamfile denen program gerçekten işe yaramıyor 50mb dosyayı yollayamadı hadi yavaş desek neyse ama ilerlemedi bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme