Şimdi Ara

Kişisel , PC'den PC'ye Dosya Paylaşım Programları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende hızlı bir şekilde dosya aktarımını yapamadım.
    Acaba gönderenle alan aynı uzantılı mail adresi mi (my net vb)kullanmak zorunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTILIM

bende hızlı bir şekilde dosya aktarımını yapamadım.
    Acaba gönderenle alan aynı uzantılı mail adresi mi (my net vb)kullanmak zorunda

Mail adresi ile alakası yok.Senin upload hızın düşük olabilir belki.

• FileSharing Professional Edition programının 1.2 sürümü çıktı.Bilgileri ve indirme linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• ben bunları yükllemekte çok mu geç kaldım ne
  • Saolası, paylaşımlar her zamanki gibi güzel yine,
  • Teşekkürler.
  • Bu kotadan yiyo mu?Yani 1 gblık dosya göndersek hem karşı taraftan hem bizden 1 gb mı yiycek?
  • ayrıca kotadan yiyosa dosya alırken downland gönderrkende upload mı yapmış oluoruz
  • Eğer dosya gönderirseniz kotadan yemez çünkü upload yapmış oluyorsunuz.Dosya alırken kotadan yer birşey indiriyorsunuz çünkü.

• arkadaslar 1 gb lık dosyaı ne kadar zamanda gonderıo bılgınız varmı bızde ona gore kuralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: armutlu

arkadaslar 1 gb lık dosyaı ne kadar zamanda gonderıo bılgınız varmı bızde ona gore kuralım

Senin gönderme hızın ne ise o hızda gönderir.Upload hızın 50 kb ise karşı tarafta maksimum 50 kb hızla çekebilir.Buda 1 gb'lık bir dosya için yaklaşık olarak 10 saati bulur heralde.
  • hoca paylaşım için teşekkürler ancak beamfile denen program gerçekten işe yaramıyor 50mb dosyayı yollayamadı hadi yavaş desek neyse ama ilerlemedi bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.