Şimdi Ara

kışın klima çalıştırmayı unuttunuzmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağlıklı bakımı için kışın haftada bir çalıştırmak lazım diyorlardı,acaba haftada bir değilde,3 aydır çalıştıran oldumu
    aklıma gelmişken not alıcam yarın bi çalıştıram 10 dakka

• Soğukta mı çalıştırmak lazım? Klima gazı için olsa gerek. Sıcakta herkes çalıştırıyordur normal olarak
  • Her hafta 10 dk
  • gaz duman oldu heralde
  • İlk calistirmada nerdeyse hergun calisiyor. Camdaki buhara birebirdir,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cam buğulanmıyor galiba sizin,nemi almak için gerektikçe çalışırtırırım illa soğuğa ayarlamaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Ön cam buğulanmıyor galiba sizin,nemi almak için gerektikçe çalışırtırırım illa soğuğa ayarlamaya gerek yok

arabayı tek kullanırım gündüz kullanırım bu yüzden buğuya denk gelmedim ama geçen sene çok buğuya denk gelirdim o zaman açardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Ön cam buğulanmıyor galiba sizin,nemi almak için gerektikçe çalışırtırırım illa soğuğa ayarlamaya gerek yok

arabayı tek kullanırım gündüz kullanırım bu yüzden buğuya denk gelmedim ama geçen sene çok buğuya denk gelirdim o zaman açardım

Birde yağmurlu hava sıcak ortam gibi etmenler var.MEsela soğuk havada akşam 10-11 halı sahadan çıktın arabaya bindin.Dışarısı 5 derece sen yanıyorsun.Veya gündüz yolculuğunda yağmur ile beraber değişen nem dengesi.Duruma göre değişecektir,ben sadece buğuyu giderip kaparım yani 1-2 dakika en fazla
  • Geçen hafta ankarada hava mı sıcak oldu benimi ateş bastı valla açtım 5 dakika :D
  • Ben asıl soğuk havada çalıştırıyorum klimayı

Sıcak olunca camı aç.Sol kolda dışarda biraz da müzik.Gel keyfim gel
  • Araba klimalı olsun diye 3 ay araba aradık. Arabayla 13bin km yaptık 1 kere bile klimayı çalıştırmadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracımda dijital klima var. Bu havalarda soğukta çalıştıramıyorum, içerisi zaten soğuk Sıcağa ayarlayıp çalıştırsam faydası olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

Benim aracımda dijital klima var. Bu havalarda soğukta çalıştıramıyorum, içerisi zaten soğuk Sıcağa ayarlayıp çalıştırsam faydası olurmu?

Araç ısındıktan sonra sıcak üflemeye başlıyor
  • Hiç açmam sorun yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buğuyu çözmek için ara ara açıyorum zaten yeterli olur bence.

Ama geçen baharda yağmurlu havalarda camı açamayıp arabada pişipte soğukta klima açmışlığım bolca vardır
  • Buğu için sık sık açıyorum..
  • peki klimayı araç hareket halindeyken mi çalıştırıyorsunuz yoksa hareket etmeden önce mi? Mesela yazın uzun yold gidiyorsunuz 120-130 km/h ile bu durumda klimayı nasıl açıyor yada kapatıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Hiç açmam sorun yaşamadım

Yaz haricinde hiç açmam şimdiye kadar hiç bir aracımda sorun çıkmadı ki birisi 10 yıldır kullanılıyor ama ara ara çalıştırılması tavsiye ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

peki klimayı araç hareket halindeyken mi çalıştırıyorsunuz yoksa hareket etmeden önce mi? Mesela yazın uzun yold gidiyorsunuz 120-130 km/h ile bu durumda klimayı nasıl açıyor yada kapatıyorsunuz?

Ben açacağım zaman debriyaja basıp aracın devrini düşürüyorum o şekilde devreye alıyorum.
  • Benim 365 gun otomatikte ve devrede. Kendim kurcaladiktan sonra otomatigin faydasi ne? O kendi devreye girip cikiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.