Bildirim
kışın asker gibi giyinmeyi düşünüyorum (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 6.6.6
her b*ka koymayın lan şunu sende onun çeyreği yok
Neden böyle diyorsun KARDEŞ? -
kamufulajlı değilde o tarz giyinmeyi çok severim bende bol pantolon,bot,body,yelek bu tarza ne deniyo bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: CheckVizoR
quote:
her b*ka koymayın lan şunu sende onun çeyreği yok
Neden böyle diyorsun KARDEŞ?
ne söyleyeceksen yazı ile yazarsın ama sen birşey bulmuşsun copy-paste yapıp her yere yapıştırıyosun ne dediğin anlattığın belirsiz... -
quote:
ne söyleyeceksen yazı ile yazarsın ama sen birşey bulmuşsun copy-paste yapıp her yere yapıştırıyosun ne dediğin anlattığın belirsiz...
Hoşuma gidiyor bu resim.Ve bahsettiğin konu saçma geldi.Ondan koydum.Saçma, alakasız, mantıksız bulduğum bir konu olursa genelde koyuyorum bunu. -
Asker kıyafetleri içerisinde bir komutana rastlarsan o zaman son duanı et. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mahlegan
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Asker kıyafetleri içerisinde bir komutana rastlarsan o zaman son duanı et.
Ne yaparmış o komutan bi yazsana?
Seni dışarıda gördüğü zaman sana seslenir;
Asker, çarşı izin kağıdını göster ( firar ettiğini düşünür )
Sen daha açıklamada bulunmadan tokadı suratına patlatır. -
quote:
quote:
quote:
Sen daha açıklamada bulunmadan tokadı suratına patlatır.
Hiç sanmıyorum. Asker adam 100 metreden belli olur. Siz galiba daha askerliğinizi yapmadınız ki bu konuda tecrübeniz yok.
Kimsede sana sokak ortasında tokat atmaz hiçbir embesil de askerden kaçıp askeri kamuflajla sokakta dolaşmaz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hiç sanmıyorum. Asker adam 100 metreden belli olur. Siz galiba daha askerliğinizi yapmadınız ki bu konuda tecrübeniz yok.
Kimsede sana sokak ortasında tokat atmaz hiçbir embesil de askerden kaçıp askeri kamuflajla sokakta dolaşmaz.
Valla kardeş öyle bir devirdeyiz ki komutanlar bile acımasız ve anlayışsız oldu,
biri askerin eline pimi çekilmiş el bombası verir ve ölümüne sebep olur
biri kalçasından rahatsızlığı olan askere numara yapıyorsun diyip rahatsız olduğu yere postalı ile defalarca vurup sakat bırakır
biri askeri dayaktan öldürür
-
Hiç bir şey olmaz.
İstanbulda herkes giyiyor, arkadaşın dediği gibi asker adam kendini belli eder. -
quote:
beyler kışın asker kıyafeti giymeyi düşünüyorum olur ya yeşil filan oluyor ondan alıcağım görüşlerinizi alıyım bankada markette vs bu kıyafetlerle gideceğimayağımda botlar üstümde asker kamuflajı kafamda kar maskesi sizce dikkat çekermi güzel olurmu
Almanyada karışık bir bara gitmiştim. Genelde gayler takılıyor. Her türlü kıyafette adam vardi. Biride aynen dediğin gibi giyinmiş uzun boylu kar maskesi takmış bayag populerdiAklima o geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
hiçbir cacık olmaz öncelikle senden kimlik isteyince çıkarır sivil kimlik ve ehliyetini gösterdin mi problem olmaz(asker sivil ehliyet ve kimlik taşımaz elinden alınır istisnalar hariç) ayrıca firar eden adam safkan salak olması lazım ki kaçtıktan sonra kamuflajla dolaşsın hadi onu geçtim çarşıya kamuflajla çıkmak zaten yasak
kar maskesi takmadığın sürece hiçbir problem olmaz. genel olarak kar maskesi suçu temsil ettiğinden yolda rahat edemezsin ayrıca polisler rahat vermez. 5 yıldır her kışın bu kombinasyonuyaparım. alt kamuflaj giyiyorum askerde giydiğim parkamı da getirdim gayet güzel oluyor. siyah bot, alt kamuflaj,siyah body onun üstüne civciv sarısı polar gibi zımbırtı ardından parka kafayada bere değmesin kar tanesi
-
Bende sivil giyinmek istiyorum mecbur askeri giyineceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X