Şimdi Ara

Kişileri Android'e Taşıma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda kayıtlı olan rehber (herkes teker teker kaydedilmiş ve .contact uzantılı)i androide nasıl aktarabilirim ?

htc sync de eşleştir diyince 'aygıtınız hazır değildi ya da yanıt yoktu' diyor

anladığım kadarıyla bunları csv yapmak gerekiyor..converter indirdim ama outlook falan hata veriyor convert deyince

nasıl yapmalı ?

edit

yaptım arkadaşlar programsız hem de

bilgisayarım/yerel disk c/kullanıcılar/xxxx/kişiler

bütün listeyi buraya attım...toolbar gibi bişe var yukarda ordan VER deyip istediğin formatı seçiyosun...o formata dönüştürüyor..sonra telefonda usb ile herhangi bi yerine atıyosun

telefonda kişiler/menü/içe aktar/sd karttan al seçince otomatik tarayıp alıyor rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 17 Ağustos 2012; 18:54:50 >

• Herşeyden önce acilen çektiğiniz fotodaki imei numarası bölümünü karalayın. Sonra sorun yaşayabilirsiniz.

Outlook içinde kişiler bölümünde verileriniz hazırsa bunu çok başarılı bir şekilde cihazla eşleştiriyor.

bilgisayarım/yerel disk c/kullanıcılar/xxxx/kişiler

bütün listeyi buraya attım...toolbar gibi bişe var yukarda ordan VER deyip istediğin formatı seçiyosun...o formata dönüştürüyor..sonra telefonda usb ile herhangi bi yerine atıyosun

telefonda kişiler/menü/içe aktar/sd karttan al seçince otomatik tarayıp alıyor rehberi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.