Bildirim
Kişilerdeki (rehber) kayıtlı doğum gününü hatırlatma programı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Böyle bir program veya uygulama varsa gerçekten müthiş birşey,bilen varsa yazsın lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 21 Mayıs 2011; 0:02:53 > -
yaw olmaması saçma, ben rehber ilk doğumgünlerini girdiğimde takvimde görünür diye umut etmiştim ama baktım ne takvime atıyor nede hatırlatıyor sonra pek hevesim kalmadı rehbere dogum günlerini kaydetmeye. Ama bu gerçekten güzel olurdu kendinden olsa. -
Gormuştum sanki onceden yarın bakarım -
Biraz tuzlu da olsa birthday reminder var appstoreda, bilmem işinize yarar mı? ( Lite versiyonu indirip deneyebilirsiniz, rehberden kayıt alıyor, ama uyarmıyor para almadan)
Edit: Denedim, rehbere girdiğim kaydı takvimde gösterdi. Takvime etkinlik olarak eklerseniz o gün sizi uyarıyor da. Ama illa rehberdeki kayıttan uyarsın diyorsanız onu bulamadım daha..
Şöyle de bir alzaymır programları linki buldum : )http://hardgeek.org/9-useful-reminder-apps-for-iphones
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 21 Mayıs 2011; 5:14:39 > -
Rehbere kayıt ettiğin doğum günleri iphone nun takiminde gözüküyor zaten. Sadece uyarı vermiyor. Bende lockinfo yüklü onda takvimde olanlar gözüküyor. Zaten uyarı verme ihtimali yok mesela takvime birşey kaydettiğimizde otamatik olarak uyarı yok olarak çıkar sen bunu açıp doğum günün saaitini vs. girdikten sonra 1 saat önce 2 saat önce uyar diye girersin. Rehberde sadece kayıt ediyorsun. -
bir zamanlar jailbreak ile kate adlı programı kullanırsak o bu işi yapıyordu ama kate programını yeni versionlara guncellemediler...
buna benzeyen programlar vardı bir ara su anda akıbetlerini bilmiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 21 Mayıs 2011; 8:45:02 > -
Occasions programı bence en iyisi- bu ucretli diye hatırlıyorum.
Birthday calender programı da gayet iyidir.eskiden bu programın lite versiyonu vardı, simdi goremedim itunes'da.
telefon rehberinizdeki kişilerin dogum tarihleri kayıtlı ise , bu 2 program taihlerinden istediginiz kadar sure once ya da o gun uyarı verebiliyor.
birthday cal. ayrıca size email de atabiliyor. -
Birthday reminder Pro var. Onu buldum ayet kullanışlı ve basit diegrlerini indirdim ama çok ozellii var gerek yok kapsamlı programa. Bu takvime atmıyor ama hatırlatıyor. Gayet yeterli. -
bu soruna en güzel çözümü facebook app'i getirir aslında. herkesin doğrumgünü orada zaten yazılı. sadece sizin seçeceğiniz zamanlarda notification verecek o kadar. mesela arkadaşının doğum gününden 5 gün önce ve 1 gün önce veya gününde uyaracak. iki satırlık bi kod'a bakar bence. keşke yapsalar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X