Şimdi Ara

Kısayolllar İnternet Explorerle Açılıyor (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi tane kısayola birlikte aç yap dedim sonra varsayılan olarak internet explorer i seçtim şimdi oyunların programların falan herşeyin kısayolu internet expğlorerle açılıyo (açılmıyo daha doğrusu) ne yapıp geri alabilirim bunu ? sistem geri yükleme mi yapayım yoksa başjka çözüm yolu varmı ?

• Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla burdan gir explorer ayarla exe ile açman lazım o programları..Yaptıgın ilişkilendirmeyi iptal et yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 31 Ağustos 2013; 0:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla burdan gir explorer ayarla exe ile açman lazım o programları..Yaptıgın ilişkilendirmeyi iptal et yani...

saol hocam birazdan yapicam olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim olur tabiki uzantıları ordan ilişkilendiriyoruz yapamazsan sistem geri yüklemeyi dene....
  • quote:

rica ederim olur tabiki uzantıları ordan ilişkilendiriyoruz yapamazsan sistem geri yüklemeyi dene....

tam hocam saolasin

• quote:

rica ederim olur tabiki uzantıları ordan ilişkilendiriyoruz yapamazsan sistem geri yüklemeyi dene....

hocam daha ayrintili yazarmisiniz lutfen ya :(

• o kısayol dediğin program veya oyundu demi?? Yani exe buraya gir orda exeyi yada exploreri bul ne atatıgını göreceksin zaten Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla ustte programı degistir var uzantıyı seçtikten sonra programı degistir de ne ile açılması gerekiyorsa onunla ac...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o kısayol dediğin program veya oyundu demi?? Yani exe buraya gir orda exeyi yada exploreri bul ne atatıgını göreceksin zaten Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla ustte programı degistir var uzantıyı seçtikten sonra programı degistir de ne ile açılması gerekiyorsa onunla ac...

kisayol hocam xe degil lnk dosyasisimdi ben buldum ama neye acicam lnk dosyasini?

• dur benim pc den lnk dosyalarına bakacam buyur en güzeli burada açıklanmış

http://support.microsoft.com/kb/172053/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 31 Ağustos 2013; 1:43:00 >
  • tamam

• deniyorum hocam sag olun

• quote:

o kısayol dediğin program veya oyundu demi?? Yani exe buraya gir orda exeyi yada exploreri bul ne atatıgını göreceksin zaten Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla ustte programı degistir var uzantıyı seçtikten sonra programı degistir de ne ile açılması gerekiyorsa onunla ac...

Çok sağ olun hocam teşekkür ederim
  • iyi sevindim dostum düzelmesine sende benim gibi takıntılısın illa bulacaksın )))
  • quote:

iyi sevindim dostum düzelmesine sende benim gibi takıntılısın illa bulacaksın )))

normalde pc bilgim iyimiş ama her yanlışta öğrenmediğimi öğreniyorum hocam :) donanım olarak bilgiliyimdir ama yazılım ve kullanım hakkında eksiğim demekki iyidir böyle olmak :)
  • Sonu yok bunun ya ogren ogren en sonunda işletim sistemi yazdıracaklar bize o olacak )))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.