Şimdi Ara

kısada olsa yorum yapın kardeşlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
0
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hangi üniversite olduğunu merak ettim açıkcası
  • cool story gibi geliyor
  • Hadi , ver o parayı bana evlat
  • Pansıyon ac kendıne para bırıktırıp
  • Ailemleyken ben de çok az para harcardım.Ama şu an çok acayip para harcıyorum.Belki sen de bu şekilde kurtulabilirsin.
  • bize dagıt
  • bi kız arkadaş edin kendine gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

sanki milyon dolarların varmış gibi konuşuyorsun.

yaşıma göre fazla bence türkiye malum
  • Parayı küçük küçük harcamaya başla sen düzelirsin
  • Parayı küçük küçük harcamaya başla sen düzelirsin yakında yada bize ver biz sana öğretiriz harcamasını
  • cimrisin kardesim allah kurtarsın.
  • keşke benimde parayla olan ilişkim diğer insanlar gibi olsa
  • Gidip bi dükkan falan alda bari paran erimesin.Kira gelirin olur yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

iphone'a paramı verilir kardeşim ya git ucuz dokunmatik birşey al işte ipohenun adı var sadece hiç bir özelliği yok aynı paraya kaliteli bir android al bak sonra üzülürsün.

başkalarının mallarını kullanmayı kendine nasıl yediriyorsun hayret valla hadi aileninkiler neysede arkadaş filan o kadarda abartma kardiş ama iphonede alma yolunu iyi tuttur

ya şunu demeyin kardeşim şu telefona hiçbi özelliği yok gibi saçma sapan yorumlar yazmayın

var ama o özellikleri kullanmak için ya kırdıracaksın ya da para bayılacaksın git bir galaxy s 2 filan al birde iphone al kıyasla özelliklerini ve kullanımını

iP4S. Sadece 4$ mı ne verdim uygulamalar için. Var gerisini sen düşün. Telefona verdiğim 1300 liranın yanında 4$ ın cimriliğinide yapmıyorum. Onun cimriliğini anca gücü yetmeyenler yapıyor. Maksat Appstore büyüsün, daha fazla uygulama gelsin.

Angry Birds,Parking Mania,Blueprint, Fifa 12 hepsi 1 er $ gerisini indirimden bedavaya indirdim.

Neymiş, iPhone'a bok atmaktan vazgeçecekmişiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 10 Şubat 2012; 13:20:22 >

• Yarın öleceğini düşün ..
  • olm geberip gitçez harca cimriliğin kimseye yararı yok bende pek para harcamamaya calısıyorum bu arada benim derdim sırf araba almak onu aldıktan sonra koy g... rahvan gitsin
  • Adam s.cmiyorki acikmasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parama para katsın diye vaddeliye verdin geçtiğimiz kış 20 milyarlık paund aldım 2.45 tl idi bu yaz sonu 2.87 ye bozdurdum paraya para katıyorum böylece ama harcayamıyorum şimdide para eklemeli vadeliyemi versem diye düşünüyorum faiz gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Adam s.cmiyorki acikmasin..

ben ne yapmalıyım kardeş ölümlü dünya ama harcayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

olm geberip gitçez harca cimriliğin kimseye yararı yok bende pek para harcamamaya calısıyorum bu arada benim derdim sırf araba almak onu aldıktan sonra koy g... rahvan gitsin

parama para katsın diye vaddeliye verdin geçtiğimiz kış 20 milyarlık paund aldım 2.45 tl idi bu yaz sonu 2.87 ye bozdurdum paraya para katıyorum böylece ama harcayamıyorum şimdide para eklemeli vadeliyemi versem diye düşünüyorum faiz gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.