Bildirim
Kısa Film'im Nasıl Olmuş ? '3. Film Eklendi!'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam naptın sen çatışma sırasında telefonmu açılır -
İsin espirisi o. Pause yapiyorum aciyorum. -
gocam kapriyle çatışmaya giriyosun , olmuyo ama .d
Güzel olmuş (Tek kişilik bi ekp için) -
Tesekkurler. İleride ekibi genisletecegim. En azindan oyuncu ve kameraman acisindan. :)
Kapriyle girdik evet :) -
kısa filmin yarısını bilgisayar oyunundan alıntı yapmışsın. Buna gerek yokmuş. Film ve efektler başarılı ancak ışık yetersiz kalmış kapalı mekanda çekim yapıyorsan mümkün olduğunca aydınlatman lazım. -
Yarin bir tane daha koyacağım, efekt konusunda daha basarılı olduğunu düşünüyorum. Farkli bir tarz :) -
-
Başarılı.
devam..
Biraz da konulu pardon senaryolu olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Başarılı.
devam..
Biraz da konulu pardon senaryolu olsun
Senaryo çok var, yazılı halde fakat oyuncu yok şu an. Okullarla birlikte o kıtlık geçecek. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: The Fusion
quote:
Başarılı.
devam..
Senaryo çok var, yazılı halde fakat oyuncu yok şu an. Okullarla birlikte o kıtlık geçecek. :)
Yanlış hatırlamıyorsam yumurtalı fotoğraf size aitti. Seneryo konusunda yetenekli olduğunuza da eminim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Fusion
quote:
Başarılı.
devam..
Senaryo çok var, yazılı halde fakat oyuncu yok şu an. Okullarla birlikte o kıtlık geçecek. :)
Yanlış hatırlamıyorsam yumurtalı fotoğraf size aitti. Seneryo konusunda yetenekli olduğunuza da eminim.
Evet, teşekkür ederim yorumlarınız için. Buda klon çalışmam :)
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X