Şimdi Ara

Kısa Film'im Nasıl Olmuş ? '3. Film Eklendi!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle çekende benim, oynayanda, tek başıma anca bu kadar oluyor, ve garajın ışıklandırması çok kötüydü o nedenle biraz gren var, idare edicez artık. Nacizane yorumlarınızı alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreminical -- 18 Eylül 2011; 22:19:51 >

• Hocam naptın sen çatışma sırasında telefonmu açılır
  • İsin espirisi o. Pause yapiyorum aciyorum.
  • gocam kapriyle çatışmaya giriyosun , olmuyo ama .d

Güzel olmuş (Tek kişilik bi ekp için)
  • Tesekkurler. İleride ekibi genisletecegim. En azindan oyuncu ve kameraman acisindan. :)

Kapriyle girdik evet :)
  • kısa filmin yarısını bilgisayar oyunundan alıntı yapmışsın. Buna gerek yokmuş. Film ve efektler başarılı ancak ışık yetersiz kalmış kapalı mekanda çekim yapıyorsan mümkün olduğunca aydınlatman lazım.
  • Yarin bir tane daha koyacağım, efekt konusunda daha basarılı olduğunu düşünüyorum. Farkli bir tarz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• İkinci filmim.
  • Başarılı.
    devam..
    Biraz da konulu pardon senaryolu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Başarılı.
    devam..

Senaryo çok var, yazılı halde fakat oyuncu yok şu an. Okullarla birlikte o kıtlık geçecek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

quote:

Başarılı.
    devam..

Senaryo çok var, yazılı halde fakat oyuncu yok şu an. Okullarla birlikte o kıtlık geçecek. :)

Yanlış hatırlamıyorsam yumurtalı fotoğraf size aitti. Seneryo konusunda yetenekli olduğunuza da eminim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

quote:

Başarılı.
    devam..

Yanlış hatırlamıyorsam yumurtalı fotoğraf size aitti. Seneryo konusunda yetenekli olduğunuza da eminim.

Evet, teşekkür ederim yorumlarınız için. Buda klon çalışmam :)

• 3. kısa filmim, klonla birlikte, bir mesaj vermeye çalıştım, aslında çoğu kişi bir dövüş sanatı bilmez, ama bildiğini iddia eder ve öyle davranır, burda da bunun bir örneğini verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.