Şimdi Ara

Kısa Film Hakkında (Kurgu&Çekim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kısa film çekmeyi düşünüyoruz yalnız çekim ve kurgu(edit) konusunda sorunlarımız var en kısa sürede istediğimiz detayları videoya eklemek istiyoruz arkadan fon müziği olsun bir anda siyah ekran gelmesi olsun birde aklıma gelen uzak çekimde ikili diyalogları nasıl net videoya yansıtabiliriz? Kaliteli çekim için gerekenler nelerdir? gibi gibi konularda yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.

• Merhabalar, bende kısa film çekmek istiyorum fakat gerçekten emek isteyen bir iş. Youtube'da Kısa Kafası adlı kanalı takip ederseniz faydalanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.M

Merhabalar, bende kısa film çekmek istiyorum fakat gerçekten emek isteyen bir iş. Youtube'da Kısa Kafası adlı kanalı takip ederseniz faydalanabilirsiniz.

Kanala baktım bağzı şeyleri güzel anlatmışlar ama kafamdaki sorunlara maalesef çözüm bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Merhabalar, bende kısa film çekmek istiyorum fakat gerçekten emek isteyen bir iş. Youtube'da Kısa Kafası adlı kanalı takip ederseniz faydalanabilirsiniz.

Kanala baktım bağzı şeyleri güzel anlatmışlar ama kafamdaki sorunlara maalesef çözüm bulamadım

Hocam kurgu konusunda adobe premiere derslerine bakabilirsin youtube'da ben de çok iyi bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum. Kurslara da gidebilirsin o kadar zor bir şey olduğunu tahmin etmiyorum. Çekim konusunda da zaten bu işe yeni başlayan kimse çekim konusunda ne yapacağını bilmez. Kendimden biliyorum.. Çalışa çalışa olur ancak. İyi geceler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Hocam kurgu konusunda adobe premiere derslerine bakabilirsin youtube'da ben de çok iyi bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum. Kurslara da gidebilirsin o kadar zor bir şey olduğunu tahmin etmiyorum. Çekim konusunda da zaten bu işe yeni başlayan kimse çekim konusunda ne yapacağını bilmez. Kendimden biliyorum.. Çalışa çalışa olur ancak. İyi geceler..

hocam o kadar ilgilenecek durum yok maalesef

• upupup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.