Şimdi Ara

Kısa Film Deposu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır youtube'a sevdiğim kısa filmleri gizli olarak yüklüyordum bugün bazılarını açtım. Çok güzel filmler var aralarında. izlemek isteyenler buradan bakabilir. yemek yerken falan iyi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaykTyson -- 9 Şubat 2020; 18:21:34 >

• youtubedan bu şekilde para kazamazsın dostum kendi içeriğin olması gerekiyor. boşuna uğraşmışsın o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ry_m3ssQ

youtubedan bu şekilde para kazamazsın dostum kendi içeriğin olması gerekiyor. boşuna uğraşmışsın o kadar
    para kazanmak istediğimi nerden çıkardın?
  • MaykTyson kullanıcısına yanıt
    Hayır için mi açtın kanalı?
  • quote:

Hayır için mi açtın kanalı?
    işine bak hocam. filmlerin hepsi telifli. sana da tavsiyem her şeye para gözüyle bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaykTyson

işine bak hocam. filmlerin hepsi telifli. sana da tavsiyem her şeye para gözüyle bakma.

Alıntıları Göster
    Çocuk musun? neyin alınganlığı bu?
  • quote:

Çocuk musun? neyin alınganlığı bu?

Alıntıları Göster
    Adam sonuna kadar haklı! bilmiyor mu adam para kazanılmayacağını bir zeki sensin yani..
    Hobi gibi bir şey bu anlayamaman gayet normal. Ne güzel bizimle paylaşmış arşivini sağolasın hocam.
    Hepsine bakacağım en yakın zamanda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelonian

Adam sonuna kadar haklı! bilmiyor mu adam para kazanılmayacağını bir zeki sensin yani..
    Hobi gibi bir şey bu anlayamaman gayet normal. Ne güzel bizimle paylaşmış arşivini sağolasın hocam.
    Hepsine bakacağım en yakın zamanda..

Alıntıları Göster
    sen de çok saol hocam. bunlara bi şey anlatamazsın en iyisi hiç muhattab olmamak.
  • quote:

sen de çok saol hocam. bunlara bi şey anlatamazsın en iyisi hiç muhattab olmamak.

Alıntıları Göster
    sen önce muhatap yazmayı öğren sonra gel benle muhatap ol genç kardeşim. büyüdükçe öğreneceksin bunları hep.
  • quote:

sen önce muhatap yazmayı öğren sonra gel benle muhatap ol genç kardeşim. büyüdükçe öğreneceksin bunları hep.

Alıntıları Göster
    sana cevap veren oldu mu? sana mı sorucam neyi nasıl yazacağımı? yaşım da senden büyüktür emin ol.
  • Arkadaşlar sakin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sana cevap veren oldu mu? sana mı sorucam neyi nasıl yazacağımı? yaşım da senden büyüktür emin ol.

Alıntıları Göster
    hayatta başarılar canım benim yaşın büyümüş ama kafa yaşın 7-8. hadi sana "hayır"lı işler.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.