Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.951
Cevap
80
Favori
687.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
Giriş
    215/55/16 fabrika çıkışı comfort line için, trendine için ise 205/55/16. 215 taban genişliğinde fiyatlar baya yüksek olduğu için 205 kullanıyorum. 215 dandik lastik de almak istemiyorum. 205 olmuşken de en iyisini almaya çalışıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

İki lastik arasında yüzde 10 fark olması gayet normaldir.

eski seri de gayet yeterlidir.

T hız serisi 190 hıza kadar dayanıklıdır,

H hız serisi ise 210 hıza kadar daha dayanıklıdır.

son bir haftada fiyatlar yüzde 10 arttı,

mevcut kış lastiğiniz ile devam edip Kar kalktığında

fırsat kollamak daha mantıklı sanki.

passat’ın 205 kullandığına eminmiyiz?

Bu arada şimdi almak istememin bir nedeni de ziraat bankası kampanyası var. 750 üzeri 4 alışveriş toplamına 250 TL chip para verecek. Her gün birer tane alıp kenara koymak mantıklı gelmişti. Bir de piyasaya güvenemiyorum. Bu ülkede yükselen birşey asla geri düşmüyor. Mesela 780 liraya nette lm005 satılırken bayilerde 1050 liradan aşağıya fiyat alamadım. Şimdi alıp seneye kullansam Bile olur, 770 TL altına da lastik düşer mi mesela emin olamıyorum.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılması gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada N11 gitti gidiyor trendyol hepsi üye iş yeri, yazlıkları öyle aldım. Babamın ziraat ile de kışlıkları alacağız inşallah, Ts870 alacağız inşallah

• zotacing kullanıcısına yanıt

Ceza devletiyiz zaten.

Devlet el atsında bir zahmet ham madde üretimi için destek olsun bu sektöre.. Dövize bağımlılığı azaltsın kimse yarın bu dolar artar bende biraz zamlı satayım planları yapmasın.

Ceza ceza ceza.. Yazık insanlara.

• andios kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 31 Ocak 2022; 21:0:12 >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt

Maalesef tüketiciler olarak işimiz zor ancak benim derdim üreticiye zamla çözüm olmaz.

İnşallah yapıcı bir çözüm olur.

• Continental TS870 kullanıyorum. 205/55/R16 ebatlarında. Kış lastikleriyle yüksek hızlara çıkmayacağımı düşünerek 91T aldım. Yaz lastiğim Michelin ve bir önceki kış lastiğim petlaslara göre kıyaslama yapacağım. Öncelikle hangi açıdan bakarsanız bakın petlaslardan çok çok daha iyi. Ses, konfor, ıslak, kuru, kar performansı tamamında daha iyi. Yeni yağmış yaklaşık 10-15 cm kalınlığında karda hiç patinaja düşmeden kaymadan rampa inip çıktım. Buzda uzun mesafe yapmadım ama buzda da güven veriyordu petlaslara göre. Kuru frenleme çok başarılı. Islakta sert fren yapmadım ama ıslak rampa kalkışlarında patinaja düşen yazlık michelinlere göre ts870’te böyle bir durum yaşamadım. Yazlık lastiklerim michelin olmasına rağmen ses ve konfor açısından çok uzak kalmadı. Normalde kış lastikleri biraz daha sert ve gürültülü olur ama bu lastiğin formu başarılıydı. Çok yoğun kış iklimlerinde nasıldır denemek lazım ama çok kar yağışı yaşanmayan bölgelerde tavsiye edebileceğim bir ürün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar, 195/55/16 Tourneo Courier Titanium Plus için kış lastiği önerebilir misiniz.

• Alpin6 alarak sezon açılışını yapayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 185/65R14

4 mevsim uygun nerde bulurum

• merhaba.Doğu Anadolu bölgesinde ağır kış şartları için Qasquai aracım için 225/45/19 kış lastiği ihtiyacım var önerebileceğiniz markalar ve modeller var mı?

• Arkadaşlar, GOODYEAR UG 8 PERF XL veya DUNLOP SP WİNTER 500 bu kış lastiklerinden hangisini seçerdiniz. her ikisini de 2022 üretimi ve yakın fiyatlarda buldum, 215 50 17 ölçü için 1850 tl civarı.

• arkadaşlar uzun süredir kış lastiği almıyorum 3-4 sene oldu, bu yüzden marka, desen, performans, fiyat çok uzak kaldım.

araç 2006 model e200 komp. ebat 225/55/16

f/p ürün öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 6 Ekim 2022; 13:16:42 >
  • Hyundai Bayon için kış lastiği bakıyorum. Ölçü ve değerler 205/55/r17 91V. Ancak bu ölçüde kış lastikleri genellikle 91H olarak var. Çok büyük problem olmaz değil mi?

Düşündüğüm model Continental Wintercontact TS 870P.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 7 Ekim 2022; 9:13:11 >
  • Ozan2101 O kullanıcısına yanıt

Michelin Alpin 6

Hankook Winter i'cept evo2 W320

Bridgestone Lm005

• bayrak14531881 kullanıcısına yanıt

Vector 4 g3  KIŞ LASTİKLERİ  ( tüm paylaşımlar buraya) 

Goodyear 185/65 R14 86H Vector 4Seasons G3 Binek 4 Mevsim Lastik

KIŞ LASTİKLERİ  ( tüm paylaşımlar buraya)
     KIŞ LASTİKLERİ  ( tüm paylaşımlar buraya)akakce.com
    Goodyear Vector Seasons 4 G3 185/65 R14 86H 4 Mevsim Lastik Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-goodyear-185-65-r14-86h-vector-4seasons-g3-4-mevsim-binek-2021-fiyati,1841086759.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 8 Ekim 2022; 14:47:17 >
  • Katre. kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel lastik,

V-H-T sadece hız olarak farkeder.

kışın 200’ü geçmeyecekseniz sorun olmaz.

• dartagnan83 D kullanıcısına yanıt

Düşük donanımlı qashqai’den çıkma 215/60R17 kullanılabilir aslında.

Jant takımı misal;

Nissan 17 inç JANT , yazlık Lastik

sahibinden İlan No: 1053670160

• werty_tr kullanıcısına yanıt

Farketmez,

biri Arçelik diğeri Beko

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.