Şimdi Ara

kırtasiye ürünlerinde %15 indirim kodu ama çalıştığı kesin değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-3 eylül arası garanti com.tr ye giriş yaptınız hepsi buradan dan %15 kırtasiye indirimi kazandınız diye sms geldi ben kullanmıycam kullanmak isteyen arkadaş varsa kullansın
    kullanan arkadaş kullandıgını yazarsa diger kullanmak isteyen arkadaşlar boşuna ugraşmamış olur tekerleme gibi oldu :)

kod: HB32TCQI75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 5 Eylül 2014; 15:55:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel olmuş, tekerleme :)
  • banada kod geldi ilk seferinde kırtasiye ürünü sepetteyken girdim kabul etti ama hediye çeki oluşmadı siparişi daha sonra tamamlamak isteyince kod geçrsizdi hediye çekide ortada yoktu

başlık ''kırtasiye ürünlerinde %15 indirim kodu ama çalıştığı kesin değil'' olarak değiştirilmeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 4 Eylül 2014; 21:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

banada kod geldi ilk seferinde kırtasiye ürünü sepetteyken girdim kabul etti ama hediye çeki oluşmadı siparişi daha sonra tamamlamak isteyince kod geçrsizdi hediye çekide ortada yoktu

başlık ''kırtasiye ürünlerinde %15 indirim kodu ama çalıştığı kesin değil'' olarak değiştirilmeli...

başlık degiştirildi hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.