Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 kırmızı lg g2 32gb Satın Al 4 Mayıs 2018 00:11 1 1 kırmızı lg g2 32gb iyi akşamlar daha önce yine forumdan başka bir arkadaştan aldığım g2 telefonu telefon hediye gelmesinden dolayı satıyorum yurt içi kayıtlı olup 32gb hafızalı modelidir genel olarak yaşına nispeten temizmizdir arka kapagı ben aldığım da satan arkadaş değiştirmiş üst kasada kullanıma bağlı boya atmaları mevcut kasada 2 adet düsmeye bağlı üst çerçevede ezilme var iyice bakınca görülüyor tek kusuru pover tusu benim için bıraz sert basmak gerekiyor alıskanlıktan olsa :) 7 aydır sadece power tusunu telefona rom atarken kullandım :)çift tıklama özelliği hoşuma gidiyor bir sürü rom denemelerinden sonra lolipopa geri döndüm .alıcısına hayırlı olsun fiyat 340 tl dir orjinal kutusu sarj aleti yok ben aldığımda da yoktu ama en iyi şekilde paketlenip gönderilecektir telefon ve samsung sarj aleti (kafa ve data kablosu)gönderilecektir Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] RYZEN 7 5700X Alınık rx6600 Alınık RYZEN 5 yada 7 işlemci alınacaktır. Satılık Anakart+İşlemci+Ram
detaylı resimleri ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] RYZEN 7 5700X Alınık rx6600 Alınık RYZEN 5 yada 7 işlemci alınacaktır. Satılık Anakart+İşlemci+Ram