Şimdi Ara

Kirmızı hap ve erkek adam sitelerinde yazanların işe yaraması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 3 aydır boyle yazılar okuyorum. İlk baslarda saçma geldi ama okudukça ilgim arttı ve devam ettim. Son 1 1.5 aydır uygulamaya başladım. Ortamlarda liderlik taslamaya başladım sınıfta fazladan söz alıp konuşmalar yaptım sınıftaki kızların bana ilgisi artmaya basladı. Durduk yere bana iltifat etmeye basladılar çok zekisin,liderlik duygun fazla vb laflar edilneye başladı. Geçen öğle arası muhabbet dönerken sıniftaki kizlar erkekleri hanımcı vb diye tartarlarken benle 1 kişiyi daha hanımcı değil diye tuttular ve ikimizin kizları kontrol edecek olan erkek falan diye söylediler. Ben de bu durumdan faydalanmaya başladım kızlara artık yavrum bebegim diye hitap ediyorum. Sınıftan yakın olduğum bi kizla hakaretli konuşmaya basladım mal salak vb diye. Dün sınifa girerken kapinin önündeydi aç lan kapıyı dedim sırıtarak açtı ben de adam ol falan dedim. Bu gazla 4 senedir hoşlandiğim kiza açıldım fakat red yedim ama umrimda olmadı. Kızların ayağına giderken artık onlar benim ayağıma gelmeye başladılar çağırdıkları zaman falan. Şunu çok iyi anladımki bu hayatta iyilik,efendilik bir bok kazandırmiyormuş karaktersiz, saygisız olmak, işleyen bir beyin yerine tipin (tipim sınıf ortalamasina göre iyi) hadsizliğin değeri daha fazlaymış. Utanmayın beyler utanmak bir boka yaramıyor bu hayatta sadece kaybettiriyor. Bırakin terslerlersede terslesinler reddederlersede reddetsinler bu hayatta gerektiği yerde üzülmekte var ama kafam rahat şuan keşke daha erken yapsaymışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıza adam ol mu dedin gerçekten
  • Bir kız için (veya 10 kız sayısı önemli değil) efendilik, haya(utanmak), nezaket gibi güzel hasletlerden vazgeçmek meziyet değildir. Bence sen birşey kazanmamışsın kardeşim. Kazandığını düşündüğün şeylerin içinin boş olduğunu ve seni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ciddiyim dedim emin olun bu bize saçma gelen seyler onlara karsi birsey kaybettirmiyor.

• Aferin böyle devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani nerde

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune saçma hikaye.

sıniftaki kizlar erkekleri hanımcı vb diye tartarlarken benle 1 kişiyi daha hanımcı değil diye tuttular ve ikimizin kizları kontrol edecek olan erkek falan diye söylediler.

Takam kafana.

• onlar şehir efsanesi kızlardan yuz bulamayan adamların kezbanlaşması derim
  • Uzun zamandır bana hesap açtıracak gücü bekliyordum

"Liderlik duygun gelişmiş"

"Kızları kontrol edecek olan erkek"

Yaş kaç?

• 12 sanırım
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar bu dilden anlıyorlar. Efendi adamlara sadece efendi,sessiz diyip geçiyorlar bir değer vermiyorlar

• Kes lan traşı dalkavuk sen ne anlarasın posta koymadan.

Senin yaptığın gider ancak hoşumuza gider bebek yokmuydu delikanli koymadımı sümsüğüne balyozu

• Çağın hastalığı; özentilik.
  • Buradan bi replik çıkabilirdi.

• Kizlari kontrol edecek olan erkek, which means;

One man to rule them all.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılReyiz -- 15 Ocak 2018; 19:49:41 >
  • Çok cool

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.