Şimdi Ara

KIRKLARELİ'NDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spaceks

Hocam şehrin merkezi denilecek yer otogarin neresinde kalıyor otogarin civarini epey dolanmistim o sabah çoğunlukla traktör galerisi bulunuyordu

Hocam Kırklareli şehir merkezi uçak heykelidir otogarda çevresinde kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi canım benim ilk önce birtat köftecisinden karnını doyuruyorsun sonra yolun karşısına geçip müzeyi turlayabilirsin akşama doğru istasyon altında çay bahçelerinde çayını içip akşam piize bankalar caddesinin üstünde kalan balıkçıların ordaki birahanelerden birine yada meyhaneye gidiyorsun. Bir ucundan bir ucuna 20dk da gidilebileceğin bir şehirde ne yapabilirim diye sorma öğrenci isen eve cık ortamını kur 4 sene sıkar ancak yazları iğneada yaparsın velikada mangal yaparsın doğası ve insanları iyidir kimse kimseye karışmaz. Türkiye'deki en çok eğitim ve kitap okuma oranının olduğu yere geliyorsun, ayrıca buranın insanı gerekirse yemez façasına dikkat eder ona göre şekline şemaline önem veriyosun. kampüs merkeze uzak bide şahin fln aracın olursa rahat edersin.ayrıca yalandan trakya şivesi yapmaya kasmıyorsun oldukça itici olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 19 Ağustos 2017; 3:10:22 >

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ara sokaklara girme romanlar yol kesiyor
    hafta sonuda carsıya cıkma 1000 lerce asker carsı ıznıne cıkar,omuz atarlarsa kavga edersın

4 yıl yaşadım hiçbiri başıma gelmedi.

Kırklareli arkadaşlarla güzel olan bir şehir. Beraber istasyonu turlayacaksınız, cafelerde parklarda falan oturacaksınız. Bu yani, fazla bir şeyi yok. Bugün içinse bir köfteciye gidip köfte yemeni, yanına da koyun yoğurdu söylemeni tavsiye ederim

Adam aşırı haklı. Şu an Kırklareli'ni özlüyorsam bu sebeplerden özlüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fakir Kemancı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler için
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.