Şimdi Ara

Kırk Ayak Issırığının Zararı Varmıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat57

Cidden bu kadar sürede birşey olmadı ama yinede risk teşkil edermi? gerçekten bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi?

bak kardeşim bu ciyan ı ben bilirim
    anenı ısırmıstır ama seni soktuysa bi doktora gitmende fayda var ama senı sokalı 1 haftayı gectiyse gitmene gerek yok ama bi gorun derım nolur nolmaz yok ben asosyalim gidemem diyosan tamam 1 hafta sonra helvanı yerız HD de

• quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: CQdssQ

Kırk Ayak Issırığının Zararı Varmıdır?

kırk ayak dediğin bumu

Üşenmedim saydım kesinlikle kırk ayağı var.

einstain mod: ON

40 ayakların
    sağda 18
    solda 18
    arkada'da 4 tane ayagı vardır

einstain mod : OFF

• ne kadar ciddiyetsiz olmuş forum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Cidden bu kadar sürede birşey olmadı ama yinede risk teşkil edermi? gerçekten bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi?

anenı ısırmıstır ama seni soktuysa bi doktora gitmende fayda var ama senı sokalı 1 haftayı gectiyse gitmene gerek yok ama bi gorun derım nolur nolmaz yok ben asosyalim gidemem diyosan tamam 1 hafta sonra helvanı yerız HD de

Beni değil annemi ıssırdı ve aylar oldu hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Beni değil annemi ıssırdı ve aylar oldu hocam.

ben yanlış okumusum eger aylar olduysa bişe olmaz zaten allh korusn zehir olsaydı anenın vücudunu kaplardı korkma bişe olmaz eger 1 ayı gectıyse ...

• ÇIYANMAN, SÜPERÇIYAN, POWER ÇIYANS, ÇIYANFORMERS

herhangi birini seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIDROW

ÇIYANMAN, SÜPERÇIYAN, POWER ÇIYANS, ÇIYANFORMERS

herhangi birini seç

Hocam 3 ay falan oldu. Böcek dediğim gibi beni korkuttu. Anneme doktora görünmesi için ısrar ettim ama birşeyim yok dedi. Bende yinede bir sormak istedim. 3-4 ay saklanabilecek bir durum varmıdır acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SKIDROW

ÇIYANMAN, SÜPERÇIYAN, POWER ÇIYANS, ÇIYANFORMERS

herhangi birini seç

Hocam 3 ay falan oldu. Böcek dediğim gibi beni korkuttu. Anneme doktora görünmesi için ısrar ettim ama birşeyim yok dedi. Bende yinede bir sormak istedim. 3-4 ay saklanabilecek bir durum varmıdır acaba?

beklenmedik cevaplar veriyosun sevdim seni genç.
  • benim bi arkadaşım vardı. onuda kırkayak ısırdı.doktora gitmedi küçücük hayvan nasılsa diye 2 sene sonra öldü aniden.otobsi raporuna göre fortyfoots virüsüne yakalanmış.hala zamanın var hocam.yaşam güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

benim bi arkadaşım vardı. onuda kırkayak ısırdı.doktora gitmedi küçücük hayvan nasılsa diye 2 sene sonra öldü aniden.otobsi raporuna göre fortyfoots virüsüne yakalanmış.hala zamanın var hocam.yaşam güzel.

O zaman combofix yüklüyorum hemen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

benim bi arkadaşım vardı. onuda kırkayak ısırdı.doktora gitmedi küçücük hayvan nasılsa diye 2 sene sonra öldü aniden.otobsi raporuna göre fortyfoots virüsüne yakalanmış.hala zamanın var hocam.yaşam güzel.

O zaman combofix yüklüyorum hemen.

son zamanlarını iyi geçirmeye bak.
  • Çiyan en az 10 cm falan olur,ısırırsada bayağı bi şişme falan yapıyor.Seni ısıran kırkayak sanırım yanma şişlik falan yoksa birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Çiyan en az 10 cm falan olur,ısırırsada bayağı bi şişme falan yapıyor.Seni ısıran kırkayak sanırım yanma şişlik falan yoksa birşey olmaz.

Öyle birşey yoktu hocam. İncecik kahverengi bir vücut yapısı vardı.Sanırım sorun yok gibi. Sağolasın.
  • quote:

quote:

Çiyan en az 10 cm falan olur,ısırırsada bayağı bi şişme falan yapıyor.Seni ısıran kırkayak sanırım yanma şişlik falan yoksa birşey olmaz.

Öyle birşey yoktu hocam. İncecik kahverengi bir vücut yapısı vardı.Sanırım sorun yok gibi. Sağolasın.

Çiyan beni sokmadı ama sokanı gördüm bayağı bi kötü idi

• quote:

quote:

quote:

Hocam googleye direk kırkayak yazıp aradığımda korktum valla. Ama bizimki küçüktü yaw.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam googleye direk kırkayak yazıp aradığımda korktum valla. Ama bizimki küçüktü yaw.

Çiyan küçük ama çok hareketli korkutucu bide İnsanın vücuduna girdiğinde en sıcak bölgeye doğru hareket ediyor.Gece uyurken genelde bacakarasına gitmeye çalışıyor hayvanİnsan hareket edincede sokuyor.Neyse geçmiş olsun hocam dikkatli ol.Tatil yerlerinde falan oluyo

• hemen acile git ne bekliyorsun
  •  Kırk Ayak Issırığının Zararı Varmıdır?

Bunun ısırığı bile öldürmezken senin resmini gösterdiğinin ısırığı sivrisinek kaşıntısından başka birşe yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kırk Ayak Issırığının Zararı Varmıdır?

Bunun ısırığı bile öldürmezken senin resmini gösterdiğinin ısırığı sivrisinek kaşıntısından başka birşe yapmaz.

bunu elinde tutan dost canlısı kım acaba ?

• arkadaşım sen bu olayı dhye yazmakla yanlış yapmışsın çünkü sağlık konusuyla bile dalga geçecek adam görünümlü yaratıklar var,adam akıllı yorum yapan çok az bişey olmayabilir ama yinede doktora görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kıro -- 12 Eylül 2011; 21:01:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.