Şimdi Ara

Kırıp Geçenler :D:D:D:D:D:D:D:D:D kral fıkralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    en komik fıkraları yazacaz hadi bakalım ben başlayamıcam gecve gece aklıma gelmio :D
    siz başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkolar -- 6 Ağustos 2008; 1:40:47 >

• süpermiş kırdın geçirdin
  • heee kırılıp gecelim bir adam varmış...
  • kimse anlatmıo bern anlatim bari temelin oteli varmış bi ispanyol otelde kalmaya gelmiş temele sormuş yeriniz varmı temelde tabi adınız ne demiş ispanyolda josede santanada monte cristoda santa cruz demiş temelde ha bu kadar adamı alıcak yerim yoq demiş

ispanyolların adı uzun olur yha
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt20

kimse anlatmıo bern anlatim bari temelin oteli varmış bi ispanyol otelde kalmaya gelmiş temele sormuş yeriniz varmı temelde tabi adınız ne demiş ispanyolda josede santanada monte cristoda santa cruz demiş temelde ha bu kadar adamı alıcak yerim yoq demiş

ispanyolların adı uzun olur yha

iğrenç..
  • yaşama hevesimi kırıp geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enflasyon -- 7 Ağustos 2008; 9:16:41 >
  • kimsede yokmuş fıkra yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-4D ne demek???
    19 yıl önce açıldı
    :D
    9 yıl önce açıldı
    DALLAS GİBİ RESİM :D
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • berbat
  • adam zaten komik fıkra dememiş kırıp geçirenler demiş baksanıza adamın yaşama hevesi kırılmış başlığa uygun bi fıkra olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enflasyon

yaşama hevesimi kırıp geçti

• eveett

konu gerçekten kırıp geçirdi :D
  • temel fadime birde 2 yaşındaki bebeği meyhaneye gitmişler eğlenmişler. dönüşte polis bunları durdurmuş .
    temele alkolmetreye üfle demiş temel 400 promil alkollü çıkmış aletiniz bozuk demiş .polis komsere temel böyle diyo demiş yanında kimvarsa ona da üflet demiş karısı da 300 promil alkollü çıkmış temel ben deöiştim demiş komser başka kimse yokmu yanında demiş polis bebek var demiş bebeğe üflet demiş bebekte 100 promil alkollü çıkmış polis temel bey kusura bakmayın bizim alet bozuk iyi akşamlar demiş. temel de eve giderken ula fadime ben sağa demedummi bizim uşağa da 2 duble içirelum diye

• kırılmak ne kelime ortadan ikiye bölündüm
  • :D
  • forumdan mumkun oldugunca uzak bi ulkeye git yol paran neyse ben vericem...
  • Doktor ve Adam
    Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış. Kapıya yazmış... " Vizite ücreti 100 Dolar. İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz..." Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor... Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş... Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış... "Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum..." Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş: "Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş... "Ama Bu bo. !!!!!" Doktor sakin, "Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık.." Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş... Aradan birkaç ay geçmiş. Büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun .. "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!" Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş. Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda bo. var!"... Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!...." Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı... Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra.. "Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum..." Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla, "S.kecem,seni de sekiz numaralı kutunu da..." diye bağırmış.. Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!"

Şehmus ve Öğretmen

Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudun mi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

Bakan ve Şöför
    Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...

İNAT
    Üç birbirinden inatçı arkadaş yolda karşılaşmışlar, birbirlerine inatçılıklarından bahsediyolarmış ; biri diğerlerine ben akşam eve gelince kapıyı 1 defa çalarım açıldı açıldı açılmazsa sabaha kadar kapının önünde yatarım demiş; ikincisi seninkide inatmı, benim dişim ağrıyınca gider hepsini çektiririm inat bu ya demiş; üçüncüsü lafa girmiş sizinkilerde bişi mi ben evlendiğim ilk gece hanımla kavga ettik o gün bugün ayrı yatarız demiş o sırada arkadaşları araya girmiş o zaman senin kız ve oğlan kimden? o da böbürlenerek valla inat bu ya onuda hiç sormadım demiş...

85 YAŞ
    85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısındabeklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle birbakındıktan sonra yaşlı adama sorar:D-"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"A-"Evet, eşim."D-"Ama bayan 25 yaşlarında..."A-"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamazmıyım yani?"D-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de."A-"Nesi varmış dedenizin?"D-"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı.Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı.Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi israr etti ve hazırlandı.Eee, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline.Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yolyürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedem yaşlı.Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."A-"Olur mu, başkası vurmuştur onu."D-"Ben de onu demeye çalışıyorum...

Temel ile Fadime
    Bir gün Temel ile Fadime sinemaya giderler.Temel:iki bilet lütfen.Ve cevabı şöyle alır:Leyla ile Mecnun için mi?Temelde şöyle der:hayır Fadimeyle benim için.

Baba İle Oğul
    Çocuğun biri boluda okul kazanır.bir kaç gün sonra babasına mektup gönderir baba burası bolu kızlar dolu para bitti kızlar gittider.sonra babası para gönderir.çocuğun tekrar parası bittiğinde tekrar aynı şeyi yazıp gönderir.babası tekrar para gönderir.Tekrar parası biter çocuk yazar burası bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti der.aradan 1 hafta geçer babası mektup gönderir.oğlum burası çorum anana korum para bitti anan gitti der.

Ali ve Öğretmen
    Öğretmen derste Ali'ye sorar: - İngiltere nerededir? Ali: - Bilmiyorum, öğretmenim. Öğretmen: - Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım. Ali eve gelir ve babasına sorar. Babasi: - Tam olarak bende bilmiyorum nerde diye, ama çok uzakta olamaz, çünkü bizim şirkette bir tane İngiliz calışıyor, işe yürüyerek geliyor.

Öğretmen ile Öğrenci
    Ögretmen bir gün ögrencilerine söyle bir soru sormus : - Insanlarda istem disi çalisan sey nedir ? Ögrencilerden biri parmak kaldirip cevap vermis : - Tik tir hocam... Ögretmen soruyu bilen ögrencisine : - Aferin oglum senin adinne? diye sormus. Ögrenci : - Tüleyman hocam... demis...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.