Gençliğim gidiyor, tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinde koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi elimle Aşkıma bir yuva kuramıyorum Gülden Karaböcek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kırılsın ellerim neye yarıyor...

-
-
Ağla
-
vay aq
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz gidin en iyisi Aleyna Tilki dinleyin, ne anlarsınız siz müzikten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonra nasıl 31 çekiceksin?
anlayan anladı..
Hislerimi yıllar önce kaybettim.
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainHislerimi yıllar önce kaybettim.
Hayda üzdün hocam kalkmıyor mu?
-
Bende anksiyete bozukluğu var kardeşim. Cinsel istek sıfır o yüzden. Olsa ne olacak zaten, kız arkadaşım mı var sanki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Ağla
Bu aralar neden agresifsiniz hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 ProHayda üzdün hocam kalkmıyor mu?
Alıntıları Göster -
Güzel yazmış adam.
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaBu aralar neden agresifsiniz hocam?
Alıntıları GösterHocam tatile gittim amele yanığı oldum kollarım yanıyor çok kötüyüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 24 Temmuz 2020; 20:48:38 > -
Kadınlara köpek olmaktansa şerefinizle yalnız kalın Bir arkadaşım vardı Tr de hiç sevgilisi olmamış 26 yaşındaydı İspanya ya gitti iş için adam orda kalmış burda 2 kelime insanlarla konuşmayan adam orda threesome yapıyordu foto falan atıyordu bana burası muhteşem vs gibisinden
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Hocam tatile gittim amele yanığı oldum kollarım yanıyor çok kötüyüm
Alıntıları GösterGeçmiş olsun hocam ben de bisikletle takla attım :(
https://forum.donanimhaber.com/silinsin-lutfen-bisikletle-takla-attim--144672101
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaGeçmiş olsun hocam ben de bisikletle takla attım :(
https://forum.donanimhaber.com/silinsin-lutfen-bisikletle-takla-attim--144672101
Alıntıları GösterOha geçmiş olsun hocam görmemiştim konuyu bakıyorum
-
Sağolun hocam. Ciddi bir durumum yok ama sol dizim hasarlı. Doktor yokmuş bu hafta. Haftaiçi gideceğim her ihtimale karşı.
En Beğenilen Yanıtlar

Hayda üzdün hocam kalkmıyor mu? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X