Şimdi Ara

Kırılma sorusunu kitapçığında B yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu kırılma sorusunda benim kitapçığımda A veya B'di yani en büyük L idi ama sonra Byi işaretledim. unuttum gerisi K mıydı yoksa M mi ? yani sıralamayı unuttum. Byi işaretleyip doğru diyen var mı ? yani kitapçığında A ve B en büyük L olup B şıkkını işaretleyen var mı :D biliyorum saçma bir soru :D ama sorunun cevabını ne yaptığımı tam hatırlamıyorum :/ ama B şıkkını işaretlediğimden eminim..

• aynen öyle bendede en büyük L idi ama sonra hangisi geliyodu hatırlayamadım B şıkkı demiştim sınavda inşallah şıkların yerleri değişiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

aynen öyle bendede en büyük L idi ama sonra hangisi geliyodu hatırlayamadım B şıkkı demiştim sınavda inşallah şıkların yerleri değişiktir.

aynen ya!! unuttum ne yaptığımı inşallah doğrudur.. demekki seninle aynı kitapçığız..
  • ilk sorun nitel gözlem nicel gözlemse aynıyız ama sanmıyorum baya çok kitapçık var çünkü şıklarımızın yerleri tutmuş olabilir
  • quote:

ilk sorun nitel gözlem nicel gözlemse aynıyız ama sanmıyorum baya çok kitapçık var çünkü şıklarımızın yerleri tutmuş olabilir

aynen ilk sorum nicel gözlem; ikinci sorum değişmez değişmez artar sorusu..
  • benim ikinci sorum cevabı 840 çıkan soruydu üçüncü sorum değişmez değişmez artardı ya bende L en büyük olanlar B ve C şıklarındaydı muhtemelen yanlış yaptım ama belli olmaz belki ösym nin kitapçığında b ve c şıklarının yerleri değişmiştir.fizikten 2 yanlış var kırılmayı sayarsam kırılma doğru gelirse sürpriz olur :) (diğer yanlışım yeğin nükleer kuvvetli soru)
  • quote:

benim ikinci sorum cevabı 840 çıkan soruydu üçüncü sorum değişmez değişmez artardı ya bende L en büyük olanlar B ve C şıklarındaydı muhtemelen yanlış yaptım ama belli olmaz belki ösym nin kitapçığında b ve c şıklarının yerleri değişmiştir.fizikten 2 yanlış var kırılmayı sayarsam kırılma doğru gelirse sürpriz olur :) (diğer yanlışım yeğin nükleer kuvvetli soru)

aynen benim o da doğru olursa çok iyi olacak toplam şuan fenden 4 yanlış var inşallah o doğrudur !! benim o salak 4 yanlışın 1 tanesi fosil yakıtlar 1i alanin yapmıştım ben o yanlışmış.. 2 tanesi de fizik biyo full
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizik 2y(kırılmayla beraber) kimya 1y alaninli soru biyo 2y
  • quote:

fizik 2y(kırılmayla beraber) kimya 1y alaninli soru biyo 2y

hedef ?
  • osmangazi diş senin hocam?
  • Özkütleli sıvı sorusuyla başlayan(840 olan) var mı bi şey sormam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

osmangazi diş senin hocam?

fark etmeyen bir tıp inşallah olur ikimizin de :)
  • amin inşallah hakkımızda hayırlısı :)
  • Kimyada alanin siklopropan adlandırılan sorusu vardı cevap etanoik asitmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

Kimyada alanin siklopropan adlandırılan sorusu vardı cevap etanoik asitmi?

nein.. cevap m ile başlıyor :D
  • dx>dy şeklinde soru vardı o neydi cevabı fizikte

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorolcamben

quote:

Metanolmu?

• quote:

quote:

quote:

Metanolmu?

metanoik asit mişş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Metanolmu?

metanoik asit mişş

Öyle bi şık yoktu. Etanoik asit, metanol, alanin, siklopropan (tahminimce) bide bi şık daha vardı hatırlayamadım ama metanoik asit yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN67 -- 27 Mart 2014; 15:37:18 >

• quote:

şu kırılma sorusunda benim kitapçığımda A veya B'di yani en büyük L idi ama sonra Byi işaretledim. unuttum gerisi K mıydı yoksa M mi ? yani sıralamayı unuttum. Byi işaretleyip doğru diyen var mı ? yani kitapçığında A ve B en büyük L olup B şıkkını işaretleyen var mı :D biliyorum saçma bir soru :D ama sorunun cevabını ne yaptığımı tam hatırlamıyorum :/ ama B şıkkını işaretlediğimden eminim..

kardeş ben o soruda
    L>K
    L>M buldum sonra tüm şıklarda bunu sağlayanı aradım, 4 şık birden gitti. Ama ösym nin yayınladığı kitapçıktada 3 şık eleniyo, 2 şık arasında kalıyo ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.