Şimdi Ara

KIRIKKALE HUKUK BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de düşünüyordum ama ısparta veya ktü'yü üste yazmam söylendi çoğu kişi tarafından.
  • ktü çok uzak ben ondan istemedim sdü hakkında fikrim yok kadrosuna bakmaklazım kırıkkale fena değil kadro açısından
  • kırıkkale kadro açısından daha iyi bunları yazmayıp seneye kalmak da bis seçenek bna
  • Arkadaslar kirikkale hukukta okuyan biri olarak arkadaslarimin cogu ankarada ank hukuk veya gazi hukuktan sonra benim gibi 3. Siraya kirikkale hukuku yazan kisiler. Gidip konyada ispartada trabzonda antalyada vs 2 hocayla acilmis tasra unv yerine ankaranin dibinde okumayi tercih etmisler. Kizilaydan yildirim beyaztin cubuguna gitmektense kirikkaleye gitmek daha kolay bence. Ben tercih yaparken hakimlik savcilik ve kpss basarilarini incelemistim kirikkale hepsinde ilk 10 da ve surekli yukseliste. Bunda hocalarimizin hepsininin ankaradan gelmesinin cok etkisi var. Ank da kadro torpil bulamayan buraya gelmis genelde genc idealist hocalar. Gecen sene 2 ticaretci hacettepeye 1 usulcu ankara hukuka 2 borclarci gaziye gecti. Ama yerine yenileri geldi. Sehir olarak kiriikaleyi degil ankarayi esas alin bence cunku sikildikca ankaradasin istersrn ordan git gel. Ben kirikkalede 4. Yildir evde kaliyorum cok guzel ortamimiz var. onemli olan sehirden ziyade arkadaslik ve ortam gerisi hikaye. Erasmusla gittigim italyada 6 ay yalniz yalniz basima gezip durdum burdaki evimi arkadas ortamimi ozledim anlatabilimisimdir umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kırıkkalenin kadro iyi duruyor şehirden mi puanları düşük bursa uludağ eskişehir anadolu hukukla karşılaştırınca kırıkkale şehirden mi kaybediyor eğitimden mi? @sokakavukati

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyle dusunuyorum kirikkale hukukun egitimi kadrosu eskisehir bursa hatta yeni kurulan yildirim beyazittan daha iyi ve oturmus bence. ogrencilerin yarisi hocalarin tamami ankaradan gelip gidiyor ayrica universtenin kampusunun albenisi yok orman avm deniz vs. O yuzden unv reklam yapacagi biseyi yok Kampusun etrafinda biraz gelismeler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.