Şimdi Ara

KIRIK OBP’YLE EA İLK 500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EŞS'den baktım, sınavı fullerseniz ve obpniz 100 iken kırılırsa hamda tabi ki de 1. yerleştirmede 78.oluyorsunuz. kısaca evet ea'da ilk 500, hatta fullerseniz ilk 80 bile mümkünkırık obp ile.

• BURİ YOYKA kullanıcısına yanıt
    20de yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben mezuna kalıp yaptım ilk sene hamda 141k yapmıştım. Böyle düşük bi obpler ile ilk seneden tıp kazanmak zor. Okul dersleri varken hem tyt hem 11 çalışacaksın olmuyor yani. Ama mezuna kalınca bomboş 1 seneniz oluyor isterseniz konuları 2 defa bitirirsiniz bol bol deneme çözersiniz. 81 obp si olan birisinin tıp kazanması için önündeki tek engel obp onu da değiştirme şansı yok artık. Elinden gelenin en iyisini yapacaksın artık ne kadar atarsa.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Mezunum hocam zaten dediğiniz gibi zaman bol.Bazı sorular sormak istiyorum şu aralar tyt netleriniz nasıldı ve aytde konuları bir kez bitirme olayını ne zaman yapmıştınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 geldiği de oluyordu ( türkçesi çok saçmadır o gün uyanamadan gitmişimdir denemeye ) 87-88 geldiği de oluyordu. ( tyt fen ve sosyal bildiğim yerden gelince türkçe de çok saçma değilse )

Mezun senemde Ayt de konuları ağırdan aldığım için 1 kere bitirdim ama sağlam bitirmeye çalıştı.
    Ayt fizik nisan ortası
    Ayt kimya nisan sonu
    Ayt biyoloji mayıs başı gibi bitmişti.
    Ayt mat konu anlatımı mart ayında bitmişti.
    Ayt geo konu anlatımı mayısa kadar sürdü ama ben konu elemesi yapmıştım yapmasaydım yetişmezdi.

11. Sınıf fizik, 11. Sınıf kimya denge, 12. Sınıf organik kimya ve geometriye 12. Sınıfta yok denecek kadar az çalıştım ama diğer kalan şeylere 12 de biraz bakmıştım. Çembersel hareket veya endokrin sistem diyince bu ne ya demiyordum aşinalığım vardı o yüzden kavramam daha kolay oldu ama sıfırdan başlamıştım hepsine. Biliyorum diye atlamadım hiç.

Tyt de benim de 70 civarı geliyor hocam.Aytde konuları bir kez bitirme olayı da matematik ocakta 1 kez bitmiş olacak fasiküllerle tekrara bsşlayacağım.Ayt fkb şubata falan kalacak gibi.İlk ayt denemenizi ne zaman yapmıştınız ? Cevaplarınız için teşekkürler hocam.

• Hocam kurumda yapmışlardı hatırlamıyorum ama aralık gibi olabilir. 40-45 arası bi şey gelmişti.

Teşekkürler hocam

• Ne demek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.