Ankarada oturuyorum. Arada sırada sunumlar için projeksiyon cihazı ve perde lazım oluyor. Bu ekipmanları kiraya veren bir işyeri veya arkadaş varmı Ankara'da.
Cihazlarınızı özenle kullanacağımın garantisini veriyorum. Tasarımcıyım, sunumlarda diz üstü bilgisayar kullanmak bazen yeterli olmuyor.
Kiralama ucretleri neredeyse yari fiyatini buluyor. Daha once banada lazim olmustu
Efendim, bana en fazla 1-2 saatlik lazım oluyor. Ortalama haftada 1. Uzun süreli bile değil. Acaba düşürebilirmi bu fiyatları.
Bir firma bilgisi bulabilirsem PM atayim.
çok teşekkür ederim.
Projeksiyon kiralama Ankara
* Brifing, Konferans ve Seminerlerde, * İş toplantıları, Proje sunumları ve Reklam filmlerinde, * Panel, Prezentasyon ve Sempozyumlar için * Okullar, Dersaneler ve Üniversiteler için, * Dernekler, Vakıflar ve Kulüplerde * Sunum, Sinevizyon, Barkovizyon, * Spor, Sanat ve Futbol Maçlarında, * Nişan, Düğün ve Özel günler için * Fuar, Organizasyon ve Açılışlarda
SANYO XU100 projeksiyon cihazı 180x180 cm ebatında özel projeksiyon perdesi Perde için ayak Kumandası, bağlantı kabloları Gerekirse Laptop bilgisayar temini Ayrıca Fotoğraf ve Video Kamera çekimi hizmeti mevcuttur.
Ana Özellikler Teknolojisi : LCD Parlaklık (Işık gücü) : 4000 Ansi Lümen Gerçek Çözünürlük : 1024 x 768 Desteklediği Çözünürlük : 1600 x 1200 Kontrast Oranı : 400:1 Teknik Özellikler Lamba : 300 W Lamba Ömrü : Normal 2000 Saat - Eko Mod 3000 Saat Giriş - Çıkış Bağlantıları : DVI I - D Sub 15 Pin - Stereo Mini Jack - Kompozit - SVideo - Komponent Fan Sesi : 30 dB Speaker : 1 W Mono Görüntü Özellikleri Focus : Manuel Zoom Oranı : 1:1.2 x Keystone : Dikey ± 40° Görünüm Özellikleri Boyutlar : 33.2 x 7.6 x 23.1 cm Ağırlık : 3.4 kg