Şimdi Ara

KİRALIK PLAYSTATİON OYUNLARI ,HOGWARTSsss indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Hesap Türü #Komple Satılık Hesap Bölgesi #TR
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 KİRALIK PLAYSTATİON OYUNLARI ,HOGWARTSsss indirim

Hayri Potır HOGWARTS

PS5 PRİ 5 TL GÜNLÜK

PS5 SEC 3 TL GÜNLÜK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın, Kuşadası Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ben fiyatınız pahalı demedim. Herhangi bir şekilde fiyattan da şikayet etmedim. Ben oranlardan bahsettim. Siz benim argümanım üzerine konuşmuyorsunuz. Oyun 1000 liradır, Pri hakkı 20 lira olur günlük. Ben ona da laf etmedim. Pri ve SEC arasında fark olmazsa, kimse SEC almaz dedim. Oyuncu olarak ben almam şahsen. Bu yazımla iyice izah ettiğimi düşünüyorum.

• Hayırlı satışlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss_06 -- 4 Aralık 2022; 20:55:50 >
  • Pri ile SEC fiyatları aynı olursa, kimse SEC almaz. Pri fiyatlarını pahalandırırsanız, kimse Pri almaz. Fiyatlandırma şu şekli ile yanlış. Hele PS5 Pri ile PS4 Pri fiyatlarının aynı olması başka bir konu. Kardeşlikte PS5 Pri hesap %45 iken, Ps4 Pri %25.

sizde açın oyun kiralama sayfası verin istediğiniz fiyattan kimse karışmaz fiyatlara ..haklı olduğun taraf var yok değil fakat bugün aldığın oyun 1 ay sonra yeni bir oyun çıktığında farklı fiyat ile çıkıyor..ve bu oyun kiralama sayfası gelecek parayla tekrar güzel ve yeni oyunlar alınarak oyun severlere sunulacaktır...amacımız konsolu olup oyun ücretlerinden yakınanlar için her oyunu evinde rahad şekilde oynatabilmek...bunu hobi olarak ve iyi bir oyuncu olduğum için yapıyorum...şimdilik bu kadar

Ben fiyatınız pahalı demedim. Herhangi bir şekilde fiyattan da şikayet etmedim. Ben oranlardan bahsettim. Siz benim argümanım üzerine konuşmuyorsunuz. Oyun 1000 liradır, Pri hakkı 20 lira olur günlük. Ben ona da laf etmedim. Pri ve SEC arasında fark olmazsa, kimse SEC almaz dedim. Oyuncu olarak ben almam şahsen. Bu yazımla iyice izah ettiğimi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam..forspoken i geri çektim onun yerine haryy potır alınacak...teşekkürler

pm cevaplandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben teşekkür ederim iyi oyunlar efendim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.